Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Θέμα με την ενημερότητα στη «Μπάρτσα»!

Η Κόρινθος φαίνεται ότι είναι η μία από τις ομάδες που έχουν πρόβλημα με την εγκυρότητα των πιστοποιητικών της στην football league 2.


Ο ΠΑΣ Κόρινθος είναι ένα από τα δύο σωματεία για τα οποία διαπίστωσε παρατυπίες η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ.
Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ομοσπονδία, ανακαλούνται τα δελτία όσων ποδοσφαιριστών αποκτήθηκαν με μεταγραφή τον Ιανουάριο από τους δύο συλλόγους, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ στην κάθε ομάδα!

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ γιά τον ΠΑΣ Κόρινθος:

-Με την υπ΄ αριθμ. 667/2011 ομόφωνη απόφασή της ανακαλεί τα δελτία αθλητικής ιδιότητας των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ που εκδόθηκαν τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2011, λόγω δόλιας έκδοσής τους, σύμφωνα με το άρθρο 34, παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Τα ανακαλούμενα δελτία είναι τα ακόλουθα:

1. Χουστουλάκης Αναστάσιος (αριθμός δελτίου: 1155146)
2. Μπένος Πολύκαρπος (αριθμός δελτίου: 1272416)
3. Μαρίνος Νικόλαος (αριθμός δελτίου: 1159453)
4. Τσουλάκος Σταύρος (αριθμός δελτίου: 1138607)

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Κόρινθος χρηματική ποινή ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 34, παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.
Αποστέλλει το φάκελο της υπόθεσης στα αρμόδια όργανα.


Το ποσό των 8.560 ευρώ καλείται να πληρώσει το ΤΑΠ Κόρινθος για την προσφυγή που κατέθεσε ο Δημήτρης Ζουλιώτης.Στον πρώην ποδοσφαιριστή της «Μπάρτσα» έχει επιδικαστεί το ποσό των 8.560 ευρώ και σε περίπτωση που δεν το καταβάλλει, τότε η ομάδα κινδυνεύει με αφαίρεση δύο βαθμών.
Η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΟΥΛΙΩΤΗ κατά του Τ.Α.Π. με την επωνυμία «Τ.Α.Π. Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ». Υποχρεώνει το καθού Τ.Α.Π. στην άμεση εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 8.360,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή, νομιμοτόκως, από την επίδοση της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση, καθώς και της επιδικασθείσης δικαστικής του δαπάνης εκ ποσού 200,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπʼ αριθμ. 348/2010 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο.
Επιβάλλει στο καθού Τ.Α.Π., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 8.560,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών
».


Στην ΕΠΟ ο Μαυρονάσιος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Μπάρτσα» είναι το ένα από τα δύο σωματεία από το νότιο όμιλο της football league 2 που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε η Κόρινθος θα υποβιβαστεί αυτομάτως στη Δʼ Εθνική.
Ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» Σωτήρης Μαυρονάσιος αρνήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με την εγκυρότητα των πιστοποιητικών της και τόνισε ότι κανείς δεν έχει ενημερώσει το ΤΑΠ για το συγκεκριμένο ζήτημα:
«Δεν μας έχει ενημερώσει κανένας. Δεν υπάρχει θέμα, γιατί δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα».
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του onsports ο πρόεδρος της ομάδας, Σωτήρης Μαυρονάσιος, κλήθηκε και βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ για να δώσει εξηγήσεις για το θέμα που έχει προκύψει.
Τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.

Αναβάλεται το φιλικό με την Ελλάδα ΒέλουΑύριο (20/5) ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό για την Κόρινθο με αντίπαλο την Ελλάς Βέλου. Η αναμέτρηση αναβλήθηκε και πλέον οι παίκτες της Κορίνθου θα συναντηθούν στις 17.00 και αντί για φιλικό απλός θα προπονηθούν.