Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Γενική Συνέλευση στον Παναιγιάλειο

«Το προσεχές Σάββατο θα λάβει χώρα διοικητικό συμβούλιο των μελών του Δ.Σ. του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ, το οποίο θα λειτουργήσει ως προάγγελος της Γενικής Συνέλευσης που ορίστηκε για το Σάββατο 21 Μαϊου. Στη Γ.Σ. θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, θα κατατεθούν προτάσεις για τη βιωσιμότητα της ομάδας και θα αναλυθεί το πλάνο που έχει καταρτιστεί από τη διοίκηση για την επόμενη σεζόν.
Παράλληλα το Δ.Σ. του ΤΑΠ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΓΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Στρατή Μαστροκυριάκο, ο οποίος «οδήγησε» την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Ο Στρατής Μαστροκυριάκος προσέφερε τις υπηρεσίες του από ένα νευραλγικό πόστο ως μέλος του τεχνικού τιμ, η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και με αυτό το σκεπτικό τηρήθηκε.
Οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν την Τετάρτη και μέχρι τα τέλη του μήνα, υπό την εποπτεία του Γκράντιμιρ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες εμπλουτίζει τις πληροφορίες του σε ότι αφορά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενώ παράλληλα θα γίνουν δοκιμές παικτών από την γύρω περιοχή».