Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Φωκικός: Εγραψε ιστορία

Η πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου της Αμφισσας «σφραγίστηκε» τελικά με τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου.
Οι «κυανέρυθροι» με τη νίκη τους σε βάρος της Κοζάνης εξασφάλισαν την τρίτη θέση στον 2ο όμιλο, γράφοντας ιστορία, καθώς είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνουν κάτι τέτοιο. Μια επιτυχία που γιορτάστηκε ανάλογα στην πόλη της Αμφισσας το βράδυ της Κυριακής, με κεντρικό πρόσωπο τον Μιχάλη Κασάπη, ο οποίος ό,τι δεν κατάφερε την περσινή περίοδο, το πέτυχε φέτος επιστρέφοντας στην ομάδα στα μέσα της περιόδου.
Ο Βοιωτός τεχνικός αναφέρθηκε στην πρόκληση που περιμένει τον ίδιο και τους παίκτες του: «Αυτό που καταφέραμε, όμως, είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον κόσμο της Αμφισσας και το νομό Φωκίδας. Και τώρα όλοι πρέπει να βοηθήσουμε αυτήν την ομάδα, αυτά τα παιδιά, να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι οι ομάδες είναι ισοδύναμες όλες, θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και είναι, πιστεύω, ευτυχία για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει σε τέτοιες διοργανώσεις».
Πλέον στον Φωκικό κινούνται σε ρυθμούς πλέι οφ, καθώς την τελευταία αγωνιστική υπάρχει το ρεπό για τον δεύτερο γύρο.