Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Εργατικές αντιδράσεις ξεσήκωσε η επίσκεψη της Κατσέλη στην Τρίπολη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στην Τρίπολη και συλλαλητήριο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, πραγματοποιήθηκε στις 10.00 το πρωί από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, με αφορμή την επίσκεψη της υπουργού Εργασίας, Λούκας Κατσέλη.
”Οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλο σφίξιμο στο ζωνάρι”, σημείωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Αριστείδης Μπουρμάς, πρόσθεσε ότι ”η κ. Κατσέλη είναι μία υπουργός που υλοποιεί αυτή την στιγμή ένα πρόγραμμα, στην πιο ακραία έκφραση της νεοφιλελεύθερης πολιτικής” και υπογράμμισε ότι “έρχεται σήμερα να χρυσώσει το χάπι, να εμπαίξει την νεολαία, να εμπαίξει την κοινωνία δίνοντάς της αναισθητικό, ούτε καν ασπιρίνη, ανακοινώνοντας προγράμματα τα οποία αν μη τι άλλο είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα κι ανεφάρμοστα. Σ’ αυτή λοιπόν την πολιτική οι εργαζόμενοι της Αρκαδίας λέμε, ως εδώ και μη παρέκει” .
Στην διαδήλωση συμμετείχαν και εργαζόμενοι των σούπερ μάρκετ ΑΤΛΑΝΤΙΚ, που βρίσκονται για αρκετό διάστημα σε επίσχεση εργασίας και διεκδικούν δεδουλευμένα επτά μηνών και εξασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.
Οι διαδηλωτές βρίσκονται έξω από το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, όπου αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου θα συναντηθεί με την υπουργό Εργασίας, στην οποία θα εκφράσει την αντίθεσή της στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ