Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τέλος ο Καρούλιας, έρχεται ο Σταθόπουλος! Τελειώνει και ο Συρίγος

Την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα με την Παναχαϊκή έλαβε τη Δευτέρα ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής. Οπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Καρούλιας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας αλλά θα συνεχίσει στον σύλλογο ως μέλος του Δ.Σ. με αρμοδιότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα (είτε ως τεχνικός διευθυντής είτε ως έφορος ποδοσφαίρου).

Ο αντικαταστάτης του και παράλληλα ο άνθρωπος που αναλαμβάνει την ευθύνη να χτίσει την ομάδα τη νέα σεζόν είναι ο Στάθης Σταθόπουλος, ο οποίος έδωσε πριν από λίγο τα χέρια με τον Σταμάτη Βελλή και θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Σταθόπουλος εργαζόταν μέχρι πρότινος στην Καλλιθέα, την οποία πέρυσι είχε οδηγήσει στην άνοδο ως πρωταθλήτρια από τη Γ' στη Β' Εθνική.

Ο στόχος της συμμετοχής ακόμα και στα πλέι οφ ανόδου φαντάζει πολύ... μακρινός για την «ελαφρά ταξιαρχία», ωστόσο ο Απόλλωνας καλείται να κάνει το χρέος της στα τελευταία τρία ματς της σεζόν. Για το λόγο αυτό ο Νίκος Καρούλιας σχεδόν σε καθημερινή βάση προσπαθεί να πείσει τους παίκτες πως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα. Χαρακτηριστικές είναι κάποιες από τις ατάκες του πριν από τη χθεσινή προπόνηση: 
«Κάναμε μια προσπάθεια όλη τη σεζόν, δεν πετύχαμε αυτό που θέλαμε, αλλά ο Απόλλων είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία. Δεν θέλω να χαλαρώσετε. Δεν ξεκίνησαν ακόμα οι διακοπές. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα. Υπάρχει το ματς της Πάτρας με την Παναχαϊκή την Τετάρτη και αυτό με το Ρουφ».
Στον αγωνιστικό τομέα, εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή είναι οι τιμωρημένοι Συρίγος και Βλάχος.
Τις τελευταίες του μέρες στον Απόλλωνα Σμύρνης διανύει ο Σταμάτης Συρίγος. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “ΦΩΣ”, στην προπόνηση του Σαββάτου ο έμπειρος αμυντικός είχε πολλά νεύρα και τα έβαλε τόσο με τον προπονητή του, Νίκο Καρούλια όσο και με τον συμπαίκτη του Δημήτρη Καραδέμητρο. Αρχικά ο Συρίγος είχε έντονη διαφωνία με τον τεχνικό του για το αν έπρεπε να μετρήσει ένα γκολ στο δίτερμα και εν συνεχεία κλότσησε μακριά μία μπάλα.
Ο Συρίγος δεν σταμάτησε να... μουρμουράει σε όλη την διάρκεια της προπόνησης με τον Καραδέμητρο να του ζητάει να σταματήσει γιατί έχει ζαλίσει όλη την ομάδα. Ο Συρίγος απάντησε με βρισιές και λίγο έλειχε για να ξεφύγει η κατάσταση. Όλα ηρέμησαν με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Αγώνα δρόμου Φούφουλα

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα κάνει ο Ντίνος Φούφουλας. Ο 26χρονος αμυντικός της Παναχαϊκής αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο δικέφαλο, γεγονός που τον έχει αφήσει εκτός προπονήσεων τις τελευταίες μέρες. Πάντως το ιατρικό επιτελείο των «κοκκινόμαυρων» αισιοδοξεί πως ο ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία». Να σημειωθεί πως εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος Γιώργος Δελαπόρτας.

Συλλυπητήρια

«Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου «Η Κακιά Σκάλα» θέλει να απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου 21χρονου Ρόδιου φαντάρου, που έχασε τη ζωή του καθώς υπηρετούσε την πατρίδα, όταν προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα. Τα λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις είναι περιττά αλλά οι αντιδράσεις πρέπει να συνεχιστούν στη μνήμη του αδικοχαμένου αυτού παιδιού… Σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού θρηνεί το χαμό του νεαρού αυτού παιδιού».