Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση από το γραφείο πληροφόρησης νέων Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

ΔΗ.Κ.Ε.Ξ. – Γραφείο πληροφόρησης νέων Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης
Το γραφείο πληροφόρησης Νέων Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης έλαβε από τους φορείς φιλοξενίας εθελοντών την ανακοίνωση για το σύνολο των προσφερόμενων θέσεων εθελοντισμού για νέους σε χώρες της Ε.Ε., την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011, και ώρα 16.00 μμ
Το πρωί της Τετάρτης 30 Μαρτίου έστειλε μέσω του Δήμου δελτία τύπου σχετικά με τις προσφερόμενες θέσεις εθελοντισμού για την Γαλλία, Ουγγαρία, Αγγλία στα Μ.Μ.Ε. Στις 31 Μαρτίου οργάνωσε και πραγματοποίησε την παρουσίαση του προγράμματος Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία για νέους στο Ενιαίο Λύκειο Ξυλοκάστρου με τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την 1η Απριλίου στις 18.00 μ.μ.
Παρ’ όλα αυτά οι νέοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα εθελοντισμού μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ανεξαρτήτου ημερομηνιών διότι τα προγράμματα εθελοντισμού πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Οι νέοι που δηλώνουν για πρώτη φορά να συμμετάσχουν στα προγράμματα εθελοντισμού θα έχουν προτεραιότητα σχετικά με νέους που έχουν συμμετάσχει και πάλι στο παρελθόν στο ίδιο πρόγραμμα.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και η Δημοτική κοινωφελής επιχείρησή Ξυλοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.), καλούν όλους τους νέους από 16 έως 30 ετών να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το “Γραφείο πληροφόρησης  νέων” του Δήμου.
Το “Γραφείο πληροφόρησης  νέων ” συστεγάζεται στο Κ.Ε.Π. Δ. Ξυλοκάστρου  Π. Τσαλδάρη 33. Το γραφείο λειτουργεί κάθε Δευτέρα Τετάρτη και  Παρασκευή και οι ώρες επισκέψεων είναι από 9.30 έως 16.30.
Τηλ. Επικοινωνίας 2743360300, 6934293191.