Τρίτη 19 Απριλίου 2011

«Ήρθε η σειρά» του Γ. Καρπούζη για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ; Γ. Καρπούζης: «Οι εκλογές αργούνε ακόμα να γίνουν»

ΠΗΓΗ: Korinthian news

Κάποιες υποψηφιότητες σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα έχουν «κλείσει» σίγουρα από το χώρο της ΝΔ!!!
Αυτό το οποίο παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα και μας έχει προκαλέσει εντύπωση είναι ότι ακούγεται ιδιαίτερα το όνομα του γνωστού δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου του δήμου Κορινθίων κ. Γ. Καρπούζη!
Μάλιστα κάθε μέρα που περνάει το όνομα του κ. Καρπούζη ακούγεται όλο και ποιο πολύ με τους πολίτες να αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Γιατί να μην δοκιμάσει τις δυνατότητες του και ο κ. Καρπούζης ο οποίος ΠΑΝΤΑ όλα αυτά τα χρόνια στήριζε τις επιλογές του κόμματος και ποτέ δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στην παράταξη του (εδώ είδαμε ακόμα να παίρνουν την στήριξη του κόμματος πρόσωπα που έχουν προχωρήσει κατά το παρελθόν σε …αντάρτικα)». Αυτό το τελευταίο είναι ένας από τους λόγους που το όνομα του κ. Καρπούζη «παίζει» πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους το τελευταίο διάστημα.
Σε επικοινωνία της Korinthian news με τον Γ. Καρπούζη για το αν σκέφτεται να είναι υποψήφιος ο δεύτερος απάντησε: «Αυτό το οποίο μπορώ να σας πω είναι ότι οι εκλογές αργούν ακόμα…».
Αυτή την λιτή απάντηση έδωσε ο κ. Καρπούζης και τίποτα περισσότερο, κάτι κατά την γνώμη μας επιβεβαιώνει τις φήμες που λένε τον τελευταίο καιρό ότι ο δημοτικός σύμβουλος έχει μία τέτοια σκέψη. Διαφορετικά, επειδή τυχαίνει να γνωρίζουμε καλά τον κ. Καρπούζη, θα ήταν αρνητικός από την αρχή και θα διέψευδε το οτιδήποτε ακουγόταν γύρω από το όνομά του!
Αυτό το οποίο έχουμε να πούμε κλείνοντας είναι ότι είδαμε …άλλους και άλλους τόσα χρόνια να πηγαίνουν μπροστά με την στήριξη του κόμματος και να κάνουν …μία τρύπα στο νερό! Γιατί να μην δοκιμάσει τις δυνάμεις του και ο κ. Καρπούζης που στην τελική το ξαναλέμε δεν έχει κάτι αρνητικό να του προσάψει κανείς σε ότι έχει να κάνει με την ΝΔ! Για να δούμε ποια θα είναι η τελική επιλογή του…