Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Στήριξη στον Παναγιώτη Ψωμιάδη παρείχε η ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν σχολιάζει δικαστικές αποφάσεις, σεβόμενο τη Δικαιοσύνη...


«Ασφαλώς στηρίζουμε τον κ. Ψωμιάδη και ευχόμαστε να ξεπεράσει σύντομα τη δικαστική και τη διοικητική περιπέτεια» δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος ανακοίνωσε πως ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς είχε δύο φορές τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ψωμιάδη, μια πριν την ανακοίνωση της απόφασης και μία μετά.

Την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει συνάντηση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, όχι όμως στο γραφείο του, αλλά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Σαμαράς θα παραμείνει στο αεροδρόμιο λίγη ώρα έως ότου αναχωρήσει για την περιοδεία του στην Ξάνθη, στη Ροδόπη και στον Έβρο.

Στη ΝΔ υπενθυμίζουν πως ο κ. Ψωμιάδης προτού να προχωρήσει στη μείωση του προστίμου είχε τη σύμφωνη γνώμη και της νομικής του υπηρεσίας, ενώ επισημαίνουν πως ο τότε νομάρχης προέβη στην κίνηση αυτή για ανθρωπιστικούς λόγους.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε παράλληλα από τον κ. Ραγκούση να λάβει υπόψη του ότι ο νόμος για τον «Καλλικράτη» ισχύει από 1ης Ιανουαρίου 2011 και δεν έχει αναδρομική ισχύ, όπως και το γεγονός ότι η επιβολή της αργίας διατάσσεται όταν η ποινική παράβαση έχει τελεστεί από πρόσωπο που έχει την ιδιότητα του Περιφερειάρχη κατά το χρόνο που συνέβη η παράβαση.