Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Αγωνιστική για ξεκαθάρισμα!

Στην Κόρινθο, η μέχρι πρότινος πρωτοπόρος Κόρινθος υποδέχεται την Παναχαϊκή, σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά πολύ τους στόχους των δυο αντιπάλων. Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες… είναι ένα κομβικό ματς που θα κρίνει την συνέχεια και σίγουρα θα παιχθεί στις λεπτομέρειες.
Στο μεταξύ, το ΔΣ της " Μπάρτσα"ανακοίνωσε χθες πως στο παιχνίδι της Κυριακής με την Παναχαϊκή θα διατεθούν εισιτήρια μόνο για τους φιλάθλους της ομάδος, ενώ δεν θα ισχύουν τα διαρκείας (με στόχο την οικονομική ενίσχυση).Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Καλογερόπουλος από τον σύνδεσμο Αθηνών, με βοηθούς τους Νακόπουλο - Ντάλλα, από τον ίδιο σύνδεσμο (Αθηνών) και 4ο τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας). Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Φωτίου από την Ευβοία
Σπουδαίο παιχνίδι και στο Μάλεμε όπου ο πρωτοπόρος Πλατανιάς υποδέχεται τα Χανιά στο τοπικό ντέρμπι μίσους και μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κορυφή. Η δεύτερη Ρόδος που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής πηγαίνει στα Μέγαρα να αντιμετωπίσει τον τοπικό Βύζαντα, ο οποίος είναι πολύ ανεβασμένος στα τελευταία ματς.
Στα Ψαχνά τώρα, ο φοβερός και τρομερός Ηρακλής παίζει με τον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ η Χερσόνησος φιλοξενεί τον Πανηλειακό σε ένα κρίσιμο ματς για το μέλλον των δυο ομάδων, ενώ ο Παναιγιάλειος παίζει το τελευταίο του χαρτί ανόδου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τέλος, Ασπρόπυργος και Αίας Σαλαμίνας θα πάρουν τα ματς κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας και στην Αγία Παρασκεύη χωρίς να ιδρώσουν.

 24η αγωνιστική
Βύζας Μεγάρων – Ρόδος
Κόρινθος – Παναχαϊκή
Ηρακλής Ψαχνών – ΠΑΟ Ρουφ
Πλατανιάς – Χανιά
Χερσόνησος – Πανηλειακός
Παναιγιάλειος - Απόλλων Σμύρνης