Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

«Του γ...ά το κάγκελο!»

«Του γ...ά το κάγκελο!»

Του ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΛΗ
Απίστευτες σκηνές, που πραγματικά στερούνται σχολιασμού, εκτυλίχθησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με εκατέρωθεν ύβρεις ανάμεσα σε παίκτες των «πράσινων» και τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Τάσο Μητρόπουλο!
Ας πάρουμε τα πράγματα με χρονική σειρά. Στις 23:07 οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ιωαννίδης, Σισέ, Λέτο, Νίνης και Τζόρβας κατέβηκαν από το πούλμαν του Παναθηναϊκού και μπήκαν ξανά στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Λέτο να ψάχνει τον Τοροσίδη! Ο Αργεντινός φώναζε «φέρτε μου τον… (σ.σ. τον Τοροσίδη) να τον…»!
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού φτάνουν έξω από το δωματιάκι στο οποίο ο Τοροσίδης, ως αρχηγός, θα έπρεπε να υπογράφει το φύλλο αγώνα. Ωστόσο εκείνος ήταν στον έλεγχο ντόπινγκ! Εξω από την πόρτα βρίσκονται άνθρωποι της ασφάλειας του Ολυμπιακού. Οι παίκτες χτυπούν την πόρτα και φωνάζουν να βγει έξω ο Τοροσίδης για να τον….
Ανοίγει η πόρτα και βγαίνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος σπρώχνει τον Σωτήρη Νίνη. Ο Νίνης προσπαθεί να επιστρέψει και ο Τζόρβας διαμαρτύρεται και λέει στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Γιατί τον σπρώχνεις;»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απαντά λέγοντας «Τζόρβα φύγε από εδώ, εμείς απόψε σας…». Ο διεθνής τερματοφύλακας του λέει: «Φύγε από εδώ αλήτη. Σε ένα χρόνο έχει πάει 100 χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Είσαι...(σ.σ. τον βρίζει)».
Εκεί γίνεται αναστάτωση, μέλη του Ολυμπιακού προσπαθούν να απομακρύνουν τους παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως κάνουν και μέλη του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού. Ο Τζόρβας είναι σε έξαλλη κατάσταση, χτυπάει τα χέρια του σε πόρτες και φωνάζει «να πάτε να…», με τον Σισέ να προσπαθεί να συγκρατήσει τον Λέτο που ακόμα περίμενε τον Τοροσίδη!
Ο Τάσος Μητρόπουλος σπρώχνει τον Καραγκούνη και του λέει «άντε φύγετε από εδώ ρε… ». Ο Τζόρβας απαντά λέγοντας: «Πρόσεξε το στόμα σου γιατί θα έχεις πρόβλημα». Την ώρα που οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι μέσα στο πούλμαν εν εξάλλω καταστάσει και χτυπούν τα τζάμια και βρίζουν, ο Μητρόπουλος τους κάνει χειρονομίες και τους λέει «εγώ σας...». Οι παίκτες απαντούσαν από μέσα, σε έξαλλη κατάσταση.
Εκείνη τι στιγμή ο Δημήτρης Γόντικας τον πλησιάζει και τον ρωτάει «γιατί βρίζεις;» Και παίρνει την απάντηση: «Όταν με βρίζουν απαντάω και εγώ και σήμερα τους…». Για να απαντήσει ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού: «Πολλοί γαμ… μαζευτήκαμε εδώ μέσα».

sentragoal.gr