Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Kαι ο Σταύρος Τσουλάκος στην Κόρινθο

Παίκτης της Κορίνθου και επίσημα, είναι ο Σταύρος Τσουλάκος τον οποίο ανακοίνωσε και η διοίκηση, ενώ έκανε γνωστό ότι απομένουν ακόμα να ολοκληρωθούν δύο μετραγραφές οι οποίες θα γίνουν γνωστές όταν θα υπογράψουν οι παίκτες τα συμβόλαιά τους:

"1) Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της θρυλικής Μπάρτσας για τον απολογισμό του τέλους του Α΄ γύρου. Η ομάδα έκανε στον πρώτο γύρο πορεία πρωταθλήματος και απέχει από την κορυφή της βαθμολογίας μόνο 3 βαθμούς και από αστάθμητους  παράγοντες και ατυχία δεν είναι πρώτη. 2) Ξεκινά ο Β΄ γύρος με δύο εντός έδρας παιχνίδια εκ των οποίων το ένα θα το πάρει χωρίς να αγωνιστή και υπάρχει αισιοδοξία για ιδανικό ξεκίνημα προς την κορυφή. 3) Στο παιγνίδι της Τετάρτης με τον ΒΥΖΑ επανέρχονται οι τιμωρημένοι, Δημητριάδης και Ψυχογιόπουλος, και η ομάδα θα είναι κομπλέ.

4) Παίκτης της Κορίνθου είναι ο 23 χρόνος σέντερ φόρ Τσουλάκος Σταύρος. Προηγούμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν: ΠΑΟΚ. Πανσερραϊκός Εορδαϊκός Πανηλειακός. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες με προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια. 5) Δύο μεταγραφές έχει ακόμα στα υπόψη η Διοίκηση του ΤΑΠ. Οι παίκτες θα ανακοινωθούν μόλις υπογράψουν τα συμβόλαια τους. 6) Δεν προχώρησε η μεταγραφεί του Σλοβένου Σάσα Λάλοβιτς για διαδικαστικούς λόγους ( ήταν γεννηθείς 11/12/1985 ενώ έπρεπε να ήταν από 1/1/1986 γεννηθείς)".