Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μετά την επεισοδιακή ισοπαλία του Παννεμεατικού στη Νεμέα η Θύελλα Πετρίου από σήμερα «Πρωταθλήτρια χειμώνα»


Η Θύελλα Πετρίου είναι από σήμερα το απόγευμα «πρωταθλήτρια χειμώνα» στο Β΄ όμιλο της Β’ κατηγορίας , μετά την σημερινή επεισοδιακή απώλεια 2 βαθμών του Παννεμεατικού , στην έδρα του, μετά το ισόπαλο 1 – 1 στο ντέρμπι με την Κόρινθο ’06. Ο Πανεμεατικός νικούσε μέχρι το...94’!οπότε ισοφάρισε η ομάδα της Κορίνθου. Αμέσως έγιναν πολύ σοβαρά επεισόδια, καθώς οι φίλαθλοι όρμησαν στον διαιτητή Βασίλη Αστέρη ο οποίος φυγαδεύτικε από το γήπεδο με περιπολικό της Αστυνομίας. Κατα την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίσθηκε νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κορίνθου '06 μεσα στα αποδυτηρια απο παιχτη των γηπεδούχων που εσπασε την πορτα,και απο τα γυαλια εκοψε το ποδι του και αλλος παιχτη, και μεταφέρθηκε για εξατάσεις στο νοσοκομείο Κορίνθου..!
Στους άλλους αγώνες που έγιναν σήμερα στο ίδιο όμιλο , στα πλαίσια της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ γύρου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού σάρωσε με 5 – 0 τον Απέσσα Χαλκίου και τον προσπέρασε στην βαθμολογία , ενώ οι Νέοι Στιμάγκας επικράτησαν με 2 - 1 του Ολυμπιακού Άσσου.
 Η 13η αγωνιστική , στον Β’ όμιλο, ολοκληρώνεται αύριο με τους αγώνες:

ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ -Π.Γ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΑΡΑΤΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

A’ όμιλος
Στο μοναδικό αγώνα του Α’ ομίλου που έγινε σήμερα στα πλαίσια της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ γύρου ο Αετός Αγγελοκάστρου νίκησε με 1 – 0 τον ΑΣ Λουτρακίου.
Η 13η αγωνιστική , στον Α’ όμιλο, ολοκληρώνεται αύριο με τους αγώνες:

ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ -ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΟΦ ΠΑΟΚ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ.
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ -ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ.
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ