Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Διήμερο πολιτιστικής άνοιξης μες στο χειμώνα…



 


Διήμερο πολιτιστικής άνοιξης μες στο χειμώνα…
Η ομάδα πολιτισμού «+τοπία» της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, οργανώνει ένα πολιτιστικό διήμερο στο Intro Art Café, στην πλατεία Ξυλοκάστρου την Πέμπτη 20/1 και την Παρασκευή 21/1/2011.

Πέμπτη 20/1/2011 9:30μμ
La Bruja Muerta - B.D.Foxmoor και Jamoan
Ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Jamoan θα παρουσιάσουν το νέο Project La Bruja Muerta, σκοτεινές, φευγάτες μπαλάντες με κιθάρα, βιολί και φωνητικά. Το project της “νεκρής μάγισσας” επινοήθηκε από ένα παραμύθι που σκάρωσε η Lowbap παρέα πριν λίγους μήνες και θα το ακούσετε ανάμεσα σε άλλα τραγούδια την βραδιά της συναυλίας. Εκτός από το project αυτό, θα ακουστούν κι άλλα πολλά τραγούδια από την δισκογραφία του B.D.Foxmoor, επίτηδες διαλεγμένα για το ύφος  της βραδιάς αυτής. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Παρασκευή 21/1/2011 9:30μμ
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αργύρη Χιόνη
«Ότι περιγράφω με περιγράφει».
Η τελευταία ποιητική συλλογή του Αργύρη Χιόνη, συνοδεύεται από CD όπου ο ποιητής απαγγέλλει ποιήματά του και υπάρχουν και δύο μελοποιημένα ποιήματα από το ΝΙΚΟ ΖΟΥΔΙΑΡΗ (τραγούδι: Χρήστος Θηβαίος) και το ΦΟΙΒΟ ΒΛΑΧΟ. Αυτά, θα τα ακούσουμε ζωντανά από τον ποιητή και τους καλλιτέχνες, που θα παρευρεθούν στην παρουσίαση. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. 

Intro Art Café, Πλατεία Ξυλοκάστρου. Τηλ. 2743025140
Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης