Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Αν και έχανε με 2 – 0 τελικά νίκησε με 4 -2 ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη νέα χρονιά ο Αστέρας Μαγούλας. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να πάρει το διπλό στο Αργος, επικρατώντας του Παναργειακού με 4-2 με μεγάλη ανατροπή παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας..
Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 65’ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 από τα γκολ των Ζώρα (36’) και Παπαευθυμίου (65’), αλλά μέσα σε δέκα λεπτά έστειλαν τέσσερις φορές την μπάλα στα δίχτυα, με τους Μαρή (πέναλτι 68'), Καραμάνο (70'), Λούπα (72΄) και Μπούγια στο 77' διαμόρφωσαν το τελικό 2-4 για την Μαγούλα που τελείωσε τον αγώνα με δέκα καθώς στο 75' αποβλήθηκε ο Κουμεντάκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Μιχαλόπουλος, Σαΐντ, Ζαραφονίτης, Ταράτσας (76' Μαντζάνας), Παπαπέσιος, Λιάρος, Ανέστης, Χοντζάι, Παπαευθυμίου (86' λ. τρ. Λάτσης), Ζώρας (46' λ. τρ. Πανάκης), Νικολέτος.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ανδριμάκης, Καραμανίδης (80' Μουστάκης), Μαρής, Μενδρινός, Κουμεντάκος, Πατσιωνίδης (70' Ρόκας), Κονέ, Κουσίδης, Καραμάνος, Μπούγιας, Λούπας.

ΔΗΛΕΣΙ - ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ 1-2.
Η Ενωση Μιδέας, ωστόσο, εξακολουθεί να τους καταδιώκει, παίρνοντας χθες το πολύ σημαντικό διπλό με 2-1 επί του Δηλεσίου, που... φλερτάρει ακόμη με τον υποβιβασμό
Ο Τριμπόνιας ήταν ο πρωταγωνιστής και πέτυχε δυο γκολ (14', 63') ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Κατσούλας στο 76'
ΔΗΛΕΣΙ: Κέμπας, Γκουγκουλής (46' Παφίλης), Κέντρο, Πελένης, Κατσούλας, Ιωσήπου, Γκανάς, Κίνγκος, Δάρκος (72' Βόλης), Γιώτης, Γιόκος.
ΕΝΩΣΗ ΜΙΔΕΑΣ: Κατεχανάκης, Καλιαμούτσος (61' Μπόμπος), Μπούρας, Νότης, Φίλης, Καραμάνος, Αγγελόπουλος (75' Μιχαλόπουλος), Μαρίνος, Τριμπόνιας, Δεριμτζάκης, Σταυριανόπουλος (65' Κορομίδης).