Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

EKKΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚ

 

Μια μεριδα ατομων απο την εταιρεια ατλαντικ κατεφυγε σε επισχεση εργασιας απο τις 06/12/2010 για να μην κανει μαυρα χριστουγεννα. Ζηταμε την αμεση καταβολη των δεδουλευμενων (3 μηνων και τρεχει και ο τεταρτος) καθως και το δωρο των χριστουγενων
.-Την δεσμευση ωστε να μην χαθει ουτε μια θεση εργασιας.(να σημειωθει οτι εμεις ειμασταν οι πρωτοι για την εταιρ...εια ατλαντικ που ο,τι μας ζητηθηκε απο την αρχη το πραξαμε οπως...... να μας κοπει η μηνιαια προκαταβολη,στην συνεχεια να μην παιρνουμε το μισθο μας ολοκληρο σε χρηματα, αλλα ενα μερος του μεσω δωροεπιταγων αναλογα με τις αναγκες του καθενος και το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ την μειωση κατα μια ημερα απο την κανονικη μας εργασια την εβδομαδα ). Ολα τα παραπανω εχουν γινει στην εταιρεια μας χωρις ομως οι κυριοι που συνεχιζουν να καθονται στις καρεκλες τους να μας εχουν κανει καμια επισημη ενημερωση,σε ολους εμας που δουλεψαμε κ ιδρωσαμε εδω και 30 χρονια για την εταιρεια αυτην. Εμεις που στησαμε τα μαγαζια τους και ξενυχτησαμε για να τα φτιαξουμε διακινδυνευοντας πολλες φορες ακομα και την υγεια μας αλλα και την τυχη των προσωπικων μας σχεσεων γι αυτά. Και σημερα παιρνουμε το ευχαριστω με το να μας πετανε στο δρομο. Ποιος νοιαστηκε για εμας,τις υποχρεωσεις μας που τρεχουν και στις οποιες δεν μπορουμε πια να ειμαστε συμεπεις?? Ποιος νοιαζεται αν θα βγουμε στον δρομο αν δεν εχουμε να πληρωσουμε το νοικι μας??ποιο κρατος ΔΙΚΑΙΟΥ νοιαζεται? Ποιος αρμοδιος εφτιαξε το αρθρο 99 και εκανε τους εργαζομενους δεσμιους σε αυτό?? Ποιος δικαιος? και σωστος? ανθρωπος? εφτιαξε αυτους τους νομους??
Γιατι κανεις δεν αντιδρα σε αυτους?? Παρακαλουμε ολους τους αρμοδιους φορεις της περιφερειας καθως και τα αρμοδια υπουργεια να παρουν θεση. Μιλαμε για 3.000 εργαζομενους που εχουν ενα αβεβαιο μελλον και το κυριοτερο ολων δεν φταινε αυτοι για την κατασταση στην οποια βρισκεται σημερα η επιχειρηση!!Πρεπει ολοι να ξεσηκωθουμε και να φωναξουμε,να αγωνιστουμε για τα δικαιωματα μας και τα δικαιωματα των παιδιων μας!!!! Επιτελους ας ενδιαφερθει καποιος για την κατασταση που επικρατει παντου κι ας γινει κατι!!! Καλουμε ολες τις ομαδες των εργαζομενων που πληττονται να μας υποστηριξουν!!!!
 
tro-ma-ktiko.blogspot.com