Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Στηρίζουμε τους νέους οικονομολόγους


Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2010Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας είναι ο θεσμοθετημένοs οικονομικόs σύμβουλοs της χώρας και παράλληλα ο επίσημος φορέας έκφρασης των Ελλήνων  οικονομολόγων. Οι δραστηριότητες του εκτείνονται σε όλο το φάσμα των  θεμάτων που σχετίζονται με το πεδίο της Ελληνικής Οικονομίας αλλά και των επαγγελματικών προβλημάτων του κλάδου.
Στη σημερινή εποχή όπου η οικονομία έχει εξελιχθεί στο επίκεντρο της πολιτικής καθορίζοντας το μέλλον της νέας γενιάς και της ευρύτερης κοινωνίας αλλά και με αφορμή τις προσεχείς εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων, η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας ενισχύει την προσπάθεια της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο) στηρίζοντας νέους επιστήμονες σε όλη την Ελλάδα που έχουν όραμα και διάθεση να προσφέρουν.
Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε το Οικονομικό Επιμελητήριο με επιστημονικόπροσωπικό από τη σημερινή δική μας γενιά που βιώνει τα αδιέξοδα της εποχής και να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια για επιστροφή των αυτονόητων στην καθημερινότητα, κάνοντας την ανάπτυξη σημαία για έξοδο από την κρίση.
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου οι νέοι οικονομολόγοι στηρίζουν την ελπίδα, δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια γενιά που ζητά τομές και καινοτόμες παρεμβάσεις στην ελληνική κοινωνία.

Από το Γραφείο Τύπου

onned-korinthias.gr

Σ.Σ: Η παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο, το 2008 ανέδειξε Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου τον Πελοπίδα Καλλίρη τ. υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νομού Κορινθίας.