Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΡΙΝΘΟΣ - Διάψευση για μεταγραφές "Δεν ισχύουν τα ονόματα" λέει το ΤΑΠ


Ικανοποίηση επικρατεί στην Κόρινθο για την ισοπαλία που πήρε η ομάδα στην Αγία Παρασκευή, αλλά παράλληλα και προβληματισμός για το γεγονός ότι η συνολική της παρουσία δεν ήταν εκείνη που έχει συνηθίσει τους φιλάθλους της. Το ΤΑΠ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κάθε μεταγραφικό σενάριο:

«1) Ικανοποίηση επικρατεί στην Κόρινθο για τον βαθμό που πήρε η ομάδα στο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, αλλά υπάρχει προβληματισμός διότι η ομάδα ήταν πολύ κατώτερη του αναμενόμενου και παρουσίασε άσχημη αγωνιστική εικόνα και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στο επόμενο παιγνίδι στο γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ επιβάλεται η θρυλική ΜΠΑΡΤΣΑ να επανέλθει στις νίκες.
2) Το ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ διαψεύδει τα δημοσιεύματα που αφορούν μεταγραφές εν όψει Ιανουαρίου διότι τα ονόματα που αναφέρονται σαν μεταγραφικοί στόχοι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
3) Το ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ το Σάββατο 18/12/2010 διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Χορό στο κοσμικό κέντρο ΚΑΤΑΙ στο Σολομό Κορινθίας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9:00μμ με την παρουσίαση της φανέλας καθώς θα γίνει και μια τιμητική διάκριση.
4) Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ευχαριστεί : το Δήμαρχο κ. Πνευματικό, κ. Φαρμάκη, κ. Φόρτη, κ. Σταυρέλη, κ. Φιλιππακόπουλο, κ. Καμπά, κ. Γρανιτσιώτη, κ. Τσιχριτζή, κ. Πιέτρη, κ. Ψυχογιό και κ. Κουλούρη για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα
».