Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΩΝΗΣ : ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο κ.ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΩΝ;

 Oι δηλώσεις του Κώστα Κλωνή (VIDEO)


ΠΗΓH: ΣΦΕΝΤΟΝΑ

Η εμμονή του κ.Κλαδούχου αφού έχει λυθεί το θέμα των προσωπικών δεδομένων και υπάρχει μάλιστα και ανάλογη εντολή του Εισαγγελέα , να μην μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση στους φακέλλους των μεταδημοτεύσεων στο δήμο Ξυλοκάστρου, ενισχύει τις θέσεις μας ότι πρόκειται για παράνομες μεταδημοτεύσεις!
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ο πρώην αντιδήμαρχος του Αντώνη Κλαδούχου και βέβαια δεν παρέλειψε να του θέσει το δημόσιο ερώτημα μέσω της sfedona.gr “τι φοβάται και δεν δείχνει τους φακέλους των μεταδημοτεύσεων;
Ο Κώστας Κλωνής εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι πολλές μεταδημοτεύσεις είναι παράνομες και μπορούν να ανατρέψουν το σημερινό αποτέλεσμα στο Δήμο Ξυλοκάστρου που βασίζεται ουσιαστικά σε 59 ψήφους.
Έχουμε τις ανάλογες ενδείξεις αν όχι αποδείξεις για το θέμα αυτό” τόνισε ο Κώστας Κλωνής. Υπενθύμισε μάλιστα ότι από το Σεπτέμβριο σε τρία διαδοχικά δημοτικά συμβούλια είχε καλέσει τον Αντώνη Κλαδούχο να σταματήσει τις παράνομες αυτές μεταδημοτεύσεις και είχε ενημερώσει για τον λόγο αυτό και τον Εισαγγελέα.
Επίσης στις αποκλειστικές δηλώσεις του στον Λάκη Γιαννιδάκη τονίζει ότι είδαν πολλούς πολίτες να ψηφίζουν σε διάφορα εκλογικά τμήματα του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης που δεν τους γνώριζε κανείς.
Ο πρώην αντιδήμαρχος και σήμερα ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος , κατηγορεί τον Αντώνη Κλαδούχο για αλαζονική συμπεριφορά και του υπενθυμίζει ότι στις δύο πρώτες τετραετίες εξελέγη χάριν της δικής του σημαντικής βοήθειας και των φίλων του.
Σ.Σ: Να σας γνωρίσουμε ότι χθες αργά το μεσημέρι το Πρωτοδικείο Κορίνθου σε ανάλογα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Σκούρας για το θέμα των μεταδημοτεύσεων αποφάσισε ότι είναι αναρμόδιο να κρίνει την υπόθεση αυτή