Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

O σκόρερ της Κορίνθου Τάσος Παυλίδης μιλάει για το ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο


Οι πρωταγωνιστικές βλέψεις που έχουν θέσει φέτος η Κόρινθος και ο Παναιγιάλειος επιβεβαιώθηκαν και στο μεταξύ τους ντέρμπι το οποίο ξεχώρισε όπως αναμενόταν από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής. Το ντέρμπι κορυφής δεν ανέδειξε νικητή, αμφότερες οι ομάδες διατήρησαν το αήττητο σερί τους και συνέχισαν να συγκατοικούν στην κορυφή η οποία πλέον έχει δυο…ενοίκους αφού ο ΠΑΟ Ρουφ ηττήθηκε στα Χανιά.
Θεωρητικά λοιπόν και βάσει των υπόλοιπων αποτελεσμάτων οι δυο ομάδες «βολεύτηκαν» με το «Χ» και διατήρησαν…ατσαλάκωτο το προφίλ τους ενώ καμία δεν απέκτησε αποτέλεσμα έναντι της άλλης όσον αφορά τη μάχη του τίτλου. Ο Τάσος Παυλίδης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας. Ένας βαθμός που φέρνει τους δύο αντιπάλους συγκάτοικους στην κορυφή. Το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στην Κόρινθο στο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο.
Ο σκόρερ των γηπεδούχων μιλά στο Golden3 για το Κυριακάτικο παιχνίδι, χαρακτηρίζει καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία ενώ αναφέρεται στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στα φαβορί της κατηγορίας. Ο Έλληνας επιθετικός υποστηρίζει στο Golden3 ότι ο βαθμός με τον Παναιγιάλειο είναι τελικά καλό αποτέλεσμα βάσει την εξέλιξη του αγώνα καθώς η ομάδα του στο φινάλε αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπιτσάκου:
Ήταν ένα ματς με ιδιαιτερότητες, όλα τα ντέρμπι είναι έτσι. Από την αρχή του αγώνα μπήκαμε για τη νίκη και γι' αυτήν παλέψαμε. Έτσι όμως όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και από την στιγμή που μείναμε με παίκτη λιγότερο μπορούμε να πούμε ότι και ο βαθμός της ισοπαλίας που αποσπάσαμε είναι ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας αφού μας κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας”, τόνισε αρχικά ο Παυλίδης και πρόσθεσε:
Πλέον αφήνουμε το παιχνίδι στην άκρη. Συνεχίζουμε και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Η ομάδα έχει στόχους και είναι πρωταγωνιστικοί. Σε όλα τα παιχνίδια δείχνουμε πάθος στο γήπεδο και το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος μας είναι η κορυφή και σκοπός μας να παραμείνουμε σε αυτή μέχρι το φινάλε. Για να το καταφέρουμε χρειαζόμαστε σίγουρα διάρκεια αλλά και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που γίνεται”.
Σχολιάζοντας το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα Σαλαμίνας ο 25χρονος στάθηκε στην δυνατή έδρα του αντιπάλου: “Η Σαλαμίνα είναι μία δύσκολή έδρα για κάθε αντίπαλο. Καμία ομάδα δεν θα περάσει εύκολα από εκεί. Εμείς θα πάμε για τη νίκη και γι' αυτήν θα παλέψουμε. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς”.
Τέλος για το αν μπορούμε να μιλήσουμε από τώρα για φαβορί στην κατηγορία ο Τάσος Παυλίδης δήλωσε: “Τα φαβορί νομίζω ότι φάνηκαν από το ξεκίνημα. Είμαστε εμείς που θα παλέψουμε για την άνοδο, ο Παναιγιάλειος, η Ρόδος και η Παναχαϊκή. Μπορεί να έχει μείνει πίσω στα πρώτα πέντε παιχνίδια αλλά η Παναχαϊκή είναι Παναχαϊκή”.