Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο Ιωσηφίδης “Αλλοίωσε το αποτέλεσμα” καταγγέλλει η Κόρινθος

Σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και ΕΕΠ καταγγέλλει η Κόρινθος τον διαιτητή του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, Ιωσηφίδη υποστηρίζοντας ότι με τα λάθη του αλλοίωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ Κόρινθος:

Το ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ μετά τον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE 2 ( Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ) μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, βρίσκετε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές ( ΕΠΟ, ΚΕΔ, ΕΕΠ) την διαιτησία του κ. Ιωσηφίδη Σ. συνδέσμου Αθηνών ο οποίος με τις αποφάσεις του και τα σφυρίγματα του αλλοίωσε το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα.
Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας και θέλοντας να βοηθήσουμε το άθλημα του ποδοσφαίρου, μια παρέα φίλων ως επί το πλείστον άνθρωποι του ποδοσφαίρου αναλάβαμε τις τύχες της ιστορικής ομάδας της Κορίνθου και κύριο μέλημα μας στο διάστημα που υπηρετούμε το σύλλογο είναι να προάγουμε το άθλημα του ποδοσφαίρου και να δημιουργούμε προϋποθέσεις καλής λειτουργίας, καλής συμπεριφοράς και ως επί το πλείστον να σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και τον κόσμο που μας στηρίζει και ιδιαίτερα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου.
Μέσα από αυτά καταφέραμε στο διάστημα που είμαστε διοίκηση να πετύχουμε κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη μας, για όλο τον ποδοσφαιρικό νομό Κορινθίας και γι΄αυτό είμαστε υπερήφανοι. Κατορθώσαμε να φέρουμε στο γήπεδο 2000 κόσμο που για τα σημερινά δεδομένα του ποδοσφαίρου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό τον κόσμο που θέλουμε να κρατήσουμε στο γήπεδο και γιατί όχι και να τον αυξήσουμε, δεν έχει το δικαίωμα κανένας να τον απογοητεύσει και να τον αποκρίνει από την γιορτή του ποδοσφαίρου που έτσι την έχουμε ονομάσει εμείς οι ρομαντικοί, πόσο μάλλον ο συγκεκριμένος διαιτητής κ. Σ. Ιωσηφίδης και κάθε διαιτητής.
Πιστεύουμε και στηρίζουμε τους θεσμούς του ποδοσφαίρου, θα μας βρείτε αρωγούς σας. Στηρίζουμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, που πραγματικά κάνει μεγάλο αγώνα να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο. Με την καταγγελία μας αυτή θέλουμε να γίνουμε αρωγοί ώστε το ποδόσφαιρο να γίνει καλύτερο μέσα από την αθλητική ιδεολογία και μέσα από τα ανθρώπινα λάθη.
Ο κ. Ιωσηφίδης στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε σωρεία λαθών, αν είναι ανθρώπινα έχει καλός, αν δεν είναι θέλουμε να το προλάβουμε. Να γεμίσουμε το γήπεδο ζητάμε. Μην απογοητεύετε τα όνειρά μας, αφήστε μας να πιστεύουμε, μην μας στερείτε την ελπίδα. Θα σας παραθέσουμε εάν χρειαστεί και το DVD του αγώνα για να αξιολογήσετε και εσείς μαζί με μας την κρίση μας.