Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Το πλήρες ψηφοδέλτιο στην Τοπική Κοινότητα Αιγείρας του Δημοτικού Συνδυασμού «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου

Από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» δίδεται στη δημοσιότητα το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού στη Τοπική Κοινότητα Αιγείρας.
Πρόκειται για την Δημοτική Σύμβουλο της αντιπολίτευσης Αθηνά Οικονόμου, επί χρόνια Διοικητική Υπάλληλο του Δημάρχου Αιγείρας (που ήδη έχει ανακοινωθεί) και τους: Κώστα Ζαβάκο, Παναγιώτη Ρόζο και Εμμανουήλ Φακίτσα.
Ο Κ. Ζαβάκος 51ετών, είναι Αγρότης και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Αθηνών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Φιλαρμονικής και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρας, ενώ γνωστή είναι και η πολιτική του δράση με τελευταία αυτή του Αντιπροέδρου της Τοπικής ΝΔ Αιγείρας.
Ο Π. Ρόζος 48ετών, είναι έμπορος με ενεργό συμμετοχή στα κοινά. Για χρόνια έχει ασχοληθεί με τα πολιτιστικά πράγματα της περιοχής, ενώ στην πολιτική του κινητικότητα συγκαταλέγεται και η θέση του Ταμία της Τοπικής ΝΔ Αιγείρας.
Ο Μ. Φακίτσας 25ετών, Απόφοιτος ΑΤΕΙ Λογιστικής. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ ερασιτεχνικά ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Σε κοινή τους δήλωση στήριξης του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, αναφέρουν: «Συμμετέχουμε και τον στηρίζουμε γιατί είναι κοντά μας χρόνια, με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Νοιάζεται για τους νέους της περιοχής, κι έχει ξεκάθαρες θέσεις για τα καυτά θέματα τη Αιγείρας και της Ανατολικής Αιγιάλειας. Όλα μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον τόπο μας».
Από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» δίδεται στη δημοσιότητα μια ακόμα δήλωση στήριξης του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, από την περιοχή της Αιγείρας.Πρόκειται για τον Γρηγόρη Χαμπέο, Υπαστυνόμο εν αποστρατεία και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Αιγείρας. Σήμερα είναι Πρόεδρος τη Τοπικής Ομάδας Ποδοσφαίρου «Θύελλα Αιγείρας».
Στη δήλωση στήριξης του αναφέρει: «Τον γνωρίζουμε πολλά χρόνια και το ενδιαφέρον του για την Αιγείρα είναι ειλικρινές. Στα εύκολα και στα δύσκολα ήταν πάντα κοντά μας. Τον θέλουμε για Δήμαρχό μας, γιατί δεν θα μας έχει ξεχασμένους».