Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - Συναγερμός για Παναχαϊκή! Αισιοδοξία στο Αίγιο για το ντέρμπι



Παρά την πικρή γεύση που αφήνει η μη απόδραση με το «τρίποντο» από τον Ισθμό, στον Παναιγιάλειο ξεχνούν το ντέρμπι της Κορίνθου και ετοιμάζονται για το «καυτό» παιχνίδι που ακολουθεί με την Παναχαϊκή. Με τον αέρα του πρωτοπόρου και έχοντας θέσει ψηλά τον πήχη, οι «Αιγιώτες» ήδη κινούνται στους ρυθμούς μιας αναμέτρησης με πολλές ιδιαιτερότητες και διαφορές σε σχέση με τις «μάχες» του παρελθόντος.
Οι ρόλοι στα πρώτα μέτρα της κούρσας φαίνεται να έχουν αντιστραφεί
Είναι δεδομένο πάντως πως στην κερκίδα θα υπάρξει διπλό «χρώμα» αν και το τοπίο πολύ δύσκολα θα θυμίζει αυτό της περυσινής σαιζόν με την δυσαρέσκεια των φιλάθλων της Παναχαϊκής να αποτυπώνεται στην υποτονική διάθεση για… εκδρομή στο Αίγιο.
Το αντίτιμο που θα θέσει ως εισιτήριο η διοίκηση του Παναιγιαλείου ανέρχεται σε 15 ευρώ ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον Δημήτρη Μπαλαφούτη να εκπροσωπεί τους «μελανολεύκους».
Το σχέδιο της προηγούμενης περιόδου αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή με τους «κοκκινόμαυρους» φιλάθλους να εισέρχονται στο γήπεδο από την Θύρα που βρίσκεται στην δυτική εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου.
και τίποτα δεν προμηνύει επανάληψη σκηνικού με το παιχνίδι της προηγούμενης περιόδου όταν και η Παναχαϊκή είχε περάσει ένα εύκολο απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου. Το «οπλοστάσιο» του Δημήτρη Σπανού είναι γεμάτο και από αύριο θα ανέβουν οι «στροφές» με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει χαλάρωμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Κόρινθο και προπόνηση για τους υπολοίπους. Στην τύπωση 4000 εισιτηρίων θα προχωρήσει η διοίκηση του Παναιγιαλείου για το παιχνίδι της Κυριακής. Τα κομμάτια που δικαιούνται οι «κοκκινόμαυροι» ανέρχονται σε 650 ωστόσο προς το παρόν οι άνθρωποι των «μελανολεύκων» τονίζουν πως δεν έχει υπάρξει κρούση από την πλευρά της Πατρινής ΠΑΕ.