Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ατρόμητος-Πανιώνιος 3-0: Στην τρίτη θέση οι Περιστεριώτες

Ατρόμητος-Πανιώνιος 3-0: Στην τρίτη θέση οι Περιστεριώτες (vid) 
Εύκολα ο Ατρόμητος 3-0 τον Πανιώνιο, έπιασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και βλέπει πλέον τριάδα.Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά στο πρώτο μέρος κρίθηκαν τα πάντα στο Περιστέρι. Από το 10’ έως το 25’. Αρχικά ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Ντουρμισάι ως οφσάιντ (10’), έπειτα ο Μαξίμοβιτς υπέπεσε σε αχρείαστο πέναλτι στον Κουλούρη και έγινε το 1-0 (18’) και τέλος ο Μπανανά βάζει αυτογκόλ (25’). Στην επανάληψη απλά είδαμε άλλο ένα τέρμα από τον πολύ θετικό χθες Ενσικουλού (53’).

Η πλέον καθοριστική στιγμή του ματς λοιπόν ήταν στο 10’. Ο Ντουρμισάι θα
σκοράρει μετά από μπαλιά του Μπουμάλ, αλλά ο βοηθός Νατσιόπουλος υποδεικνύει τον επιθετικό του Πανιωνίου σε θέση οφσάιντ. Λάθος απόφαση όμως, όπως φάνηκε στο τηλεοπτικό ριπλέι καθώς ο Ντουρμισάι καλυπτόταν από τον Ρισβάνη.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ο Κουλούρης, μέσα στην περιοχή, θα πλασάρει τον Μανοΐλοβιτς αλλά εκείνος θα τον σταματήσει. Δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και στο 18’ στην εκτέλεση πέναλτι του φορ του Ατρομήτου.
Έτσι, ο Κουλούρης ευστόχησε για το 1-0, πέναλτι το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος, όταν ο Μαξίμοβιτς τον τράβηξε και τον γκρέμισε στην περιοχή.
Στο 25’ ο Ενσικουλού θα κάνει το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μπανανά θα βάλει την προβολή και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (2-0).
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος «χτύπησε» ξανά: Στο 53’ εξαιρετική ομαδική προσπάθεια της ομάδας του Περιστερίου, ο Ενσικουλού τελικός αποδέκτης της μπάλας, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, πλάσαρε τον Μανοΐλοβιτς και έκανε το 3-0.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης Χατζηισαΐας, Κατράνης, Ούμπιντες (84' Κορτ), Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Μανούσος (72' Κωτσόπουλος), Κουλούρης, Ενσικουλού (72' Μπρούνο).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος (87' Οικονομίδης), Ντομίνγκες, Μπανανά, Κότσιτς, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης (62' Άρσε), Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς (74' Καμαρά), Ντουρμισάι, Μπουμάλ.