Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Κανένας δεν «Χ»άρηκε! Λεβαδειακός-Λαμία 1-1

Λεβαδειακός-Λαμία 1-1: Κανένας δεν «Χ»άρηκε! (vid)Μόλις δύο φάσεις της προκοπής έγιναν στην Βοιωτία και σε αυτές κατάφεραν ο Λεβαδειακός και η Λαμία να βρουν δίχτυα. Τελικό σκορ 1-1, με τις δύο ομάδες να είχαν ως στόχο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Ο Λεβαδειακός για να αφήσει πίσω του τον ΠΑΣ στη «μάχη» της ουράς, η δε Λαμία για να ξεμπερδέψει με τη σωτηρία και να ρίξει… κλεφτές ματιές
προς την Ευρώπη.
Σε ένα κακό ματς, οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 39’ με ένα σουτ – φωτοβολίδα του Αντιλέχου που με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ήρωα της περασμένης Πέμπτης στην πρόκριση της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοβ.
Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Λεβαδειακός θα πήγαινε προηγούμενος στο σκορ, ήρθε ένα φάουλ του Πίτι και μία καραμπόλα στο τοίχος (βρήκε στο σώμα του Αντιλέχου) για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 43’. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκε ούτε μία υποψία ευκαιρίας!
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς – Τσαμπούρης Αντιλέχου Ρεκβιασβίλι Ντιόγκο (46’ Παντελιάδης) – Ζησόπουλος Καραχάλιος (81’ Ιωαννίδης) – Κονέ Μέλεγκ (55’ Στανόγεβιτς) Νανζίς – Μαρκόφσκι.
ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ – Σκόνδρας Πλιάτσικας Αντέτζο Σκαρντοβέλι – Μπεχαράνο Μπλάζιτς –Μπερτόλιο (81’ Τομάς) Πίτι (89’ Καρυπίδης) Καραμάνος – Μπαράλες (65’ Επστάιν).