Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 3-0: Καλύτερα… λιγότεροι

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 3-0: Καλύτερα… λιγότεροι 

 Ο Αστέρας επικράτησε του Παναιτωλικού στην Τρίπολη με 3-0 για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες μόλις από το 3’ (αποβολή του Τριανταφυλλόπουλου), ωστόσο αγωνίστηκε σαν να είχε αυτός αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι του Παναιτωλικού.
Κυρίαρχοι στο ματς οι Αρκάδες πανηγύρισαν ένα πολύ εύκολο εντός έδρας τρίποντο έπειτα από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες, χάρη στα γκολ που
πέτυχαν ο Βαλιέντε στο 26’, ο Ιγκλέσιας στο 44΄και ο Φερνάντεζ στο 63’.
Παράλληλα, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου πήραν αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη. Κάκιστος ο Παναιτωλικός, επηρεασμένος ίσως από την βαθμολογική του άνεση, περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου στη χειρότερη εμφάνιση της σεζόν.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος,Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Φερνάντεθ(Άνχελ 89'), Αραβίδης(Μπελόκ 8'), Μανιάς(Βλάχος 82').
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος,Tσιγγάρας(Μαρινάκης 63'), Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Μάρκος Πάουλο(Παρράς 68'), Λουσέρο, Γκούγκα, Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Μοράρ(Μπαΐροβιτς 30').

======

Την 4η ισοπαλία της με 0-0 από τις 5 τελευταίες έφερε η Ξάνθη στα Γιάννινα, συμπληρώνοντας 8 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη!
Ο δε ΠΑΣ έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι μακριά από τα τρίποντα, ωστόσο ήταν αυτός που έδειξε να ενδιαφέρεται περισσότερο για τους τρεις βαθμούς, σε αντίθεση με την απόλυτα αμυντικογενή ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.
Παρ' όλα αυτά, η καλύτερη στιγμή του ματς ανήκε στους φιλοξενούμενους, καθώς στο 56' ο -ιδιαίτερα δραστήριος σε όλο το ματς- Μπαριέντος βγήκε «φάτσα» με τον Ν. Μιχαήλ, όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ αναδείχθηκε νικητής στο τετ α τετ σώζοντας την εστία του.
Να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τη συνάντηση με δέκα παίκτες, αφού στο 79' ο Α. Μιχαήλ είδε σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στον Τζουρίτσκοβιτς λίγο έξω από την περιοχή.