Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ηττα του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα που έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Ηττα του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα
Ο  απογοητευτικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League, προβληματίζοντας ακόμη περισσότερο με την εικόνα του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.
Η Κέρκυρα επικράτησε δίκαια του "τριφυλλιού" με 1-0  με το πέναλτι-γκολ που πέτυχε ο Ντένις Επστάιν στο 18΄ χάρισε στους νησιώτες του πρώτο εφετινό τους «τρίποντο». Στο πέναλτι υπέπεσε ο Κουτρούμπης που βρήκε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν
και το 2-0, αλλά η προβολή του Παμλίδη βρήκε το αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου. Ο Παναθηναϊκός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά η κεφαλιά του αμαρκάριστου Λουτσιάνου έφυγε άουτ στο 30′, ενώ στο 32′ ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Χίλιεμαρκ και στο  «ριμπάουντ» το σουτ του Λουντ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ήταν ακόμα χειρότερος, αδυνατώντας να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε τρεις γρήγορες αλλαγές (Αλτμάν, Καμπέσας, Μολίνς), αλλά η εικόνα του «τριφυλλιού» δεν βελτιώθηκε. Στο 80′ ο Καμπέσας έχασε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία, αστοχώντας σε κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 88′ ο Καμπέσας σούταρε από πλάγια θέση στην περιοχή, ο Σοϊλέδης τον βρήκε με τις τάπες, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το ματς. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με την Κέρκυρα να πανηγυρίσει μάι σπουδαία νίκη. 
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλ.Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Σοϊλέδης, Γκομές, Επστάιν (79΄ Κόντος), Μπαλάφας, Σιόντης, Ντουαλά, Παμλίδης (69΄ Αρτυματάς).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Χούλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (67΄ Μολίνς), Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (61΄ Καμπέσας), Λούντ, Λουτσιάνο (46΄ Άλτμαν), Τσάβες.