Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Άνετα η ΑΕΚ 4-0 την Λάρισα

Εύκολα η ΑΕΚ, 4-0 τη Λάρισα
Χωρίς να χρειαστεί καν να ιδρώσει η ΑΕΚ ξεπέρασε άνετα 4-0 το εμπόδιο της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ και στρέφει πλέον την προσοχή της στην πρεμιέρα του Europa League, εναντίον της Ριέκα στην Κροατία (Πέμπτη). Ο Μάνταλος στο 4΄, ο Κλωναρίδης στο 34΄, ο Μπακασέτας στο 74΄ και ο Αραούχο στο 86΄ πέτυχαν τα γκολ της ΑΕΚ που απέδωσε αρκετά καλό ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (69' Μπακασέτας), Μάνταλος (81' Βλαχομήτρος), Κλωναρίδης, Λιβάια (76' Αραούχο).
ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Γιοβάνοβιτς (78' Κριζμάν), Φατιόν, Ντέλετιτς (46' Περόνε), Λεοζίνιο (46' Αγκάνοβιτς), Λαγός, Ναζλίδης.

** Ισόπαλο 1-1 τέλειωσε το ματς του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά. Ο Μητρόπουλος «έσωσε την παρτίδα» για τους γηπεδούχους στο τέλος. Με το γκολ του έμπειρου μέσου στο 90΄ ο Λεβαδειακός απέφυγε την ήττα καθώς ο Πλατανιάς προηγήθηκε με  τέρμα του Μπούντνικ στο 57΄.

** Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Παναιτωλικό (1-1), στο πρώτο παιχνίδι της Κυριακής για την 3η αγωνιστική της Super League.
Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι υπέστησαν την πρώτη βαθμολογική απώλειά τους στο πρωτάθλημα, προηγήθηκαν με το πέναλτι του Μασούντ στο 56΄, ενώ η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε με τον Λόπες στο 67΄ και πήρε τον δεύτερο βαθμό της σε τρία παιχνίδια.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (72’ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας (80’ Σαραμαντάς), Μασούντ, Ντουρμισάι.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Χαντάκιας (64’ Ροντρίγκες), Ρότσα, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο (82’ Μπράβο), Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας (72’ Μαρκόβσκι)