Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Τα «φώτα» σε Θεσσαλονίκη και Ελευσίνα - Ξεκαθαρίζει η ουρά!

Απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι λήξη της φετινής Football League και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Με την διεξαγωγή της 32ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή (28/5) ο μαραθώνιος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και μπορεί τα εισιτήρια της ανόδου να έχουν δοθεί ήδη σε Απόλλων Σμύρνης και Λαμία,
ωστόσο ένα ματς όπως το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και την «ελαφρά ταξιαρχία» σίγουρα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Υπό άλλες συνθήκες η αναμέτρηση αυτή θα έκρινε μια θέση στον ήλιο της Super League ωστόσο οι δυο ομάδες θα παίξουν για το γόητρο και την ιστορία τους. 
Το παιχνίδι Λαμία - Πανθρακικός δεν θα γίνει λόγω αποχώρησης της ομάδας της Κομοτηνής, όπως και ο αγώνας Καλλονή - Παναιγιάλειος καθώς η ομάδα της Λέσβου αποβλήθηκε, με απόφαση του ΔΣ διά περιφοράς
Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον μονοπωλεί το… ντέρμπι της παραμονής ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και την Καλλιθέα. Οι Πανθρακικός και Καλλονή βρίσκονται και με τα… δυο πόδια στην τρίτη κατηγορία και αναζητούνται οι άλλες δυο ομάδες που θα τις ακολουθήσουν. Τόσο η ομάδα του «Ελ Πάσο» όσο και οι «σταχυοφόροι» καίγονται για βαθμούς και ένα τρίποντο σίγουρα θα δώσει σημαντική ανάσα για την δύσκολη συνέχεια.
Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:
Κυριακή 28 Μαΐου
Άρης - Απόλλων Σμύρνης (17:00, ΕΡΤ3)
Τρίκαλα - Χανιά (17:00)
Πανελευσινιακός - Καλλιθέα (17:00, ΕΡΤ3)
ΟΦΗ - Σπάρτη (17:00)
Καλλονή - Παναιγιάλειος 0 - 3 α.α.
Αχαρναϊκός - Αν. Καρδίτσας (17:00)
Κισσαμικός - Αγρ. Αστέρας (17:00)
Πανσερραϊκός - Αιγινιακός (17:00)

Λαμία - Πανθρακικός  3 - 0 α.α.