Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

Χειρότερος όλων και προάγγελος κακών για τη δημοκρατία στη χώρα μας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ.Bασίλης Λεβέντης επαναλαμβάνει μονότονα σε βαθμό παρεξηγήσεως την προτροπή του για την παρεκτροπή του πολιτεύματος της Ελλάδας. Την πρόβλεψη τού Συντάγματος -που τόσο ύπουλα και καταστροφικά βασανίστηκε από τους ρασοφόρους της Χούντας του Ιωαννίδη στα μπουντρούμια της ΕΣΑ- σύμφωνα με την οποία μπορεί και στη χώρα μας να εκλέγει ο λαός τούς αντιπροσώπους του και να χαράσσει τη διακυβέρνησή του, επιζητά να καταργήσει ο θλιβερός Βασίλης Λεβέντης.

Στην παρακρατική ολιγαρχία που δημιούργησε το βαθύ ελληνικό Κράτος επί δεκαετίες για την αμαχητί γενοκτονία των Ελλήνων προτρέπει ο κ. Λεβέντης να δοθεί η εξουσία, με μία ολιγαρχία Υπουργών με απευθείας ανάθεση. Από τη Eurovison μέχρι το Πολίτευμα όλα με απευθείας ανάθεση μέχρι την "απολιτίκ" εξαφάνισή μας. 

Αυτό που δεν μας λέει ο κ.Λεβέντης είναι ποιοί θα είναι αυτοί οι εκλεκτοί που θα ορίζουν τη μοίρα μας χωρίς εμάς, ποιος θα τους επιλέγει και για πόσο θα μας κυβερνάνε. Ασφαλώς η ανώνυμη και πρακτορική δημοσιογραφία που με τον επίσημο μανδύα πλέον πρακτορείων προπαγάνδας θα μας υποδείξει και τους πολιτικούς μας αριστοκράτες, που θα παλέψουν ασφαλώς για την πατρίδα και τις αρχέγονες κάστες της μέχρι τελευταίας ρανίδας.

Καλά θα κάνει ο κ.Λεβέντης που κηρύττει την κατάργηση της δημοκρατίας, να μας πει και ποιος θα είναι ο ρόλος τόσο του ιδίου, συγγενών και φίλων, όσο και του κόμματός του. Τόση εμμονή...


 και τόση προσπάθεια σαν λαγός που κάνει τα πάντα για να ξεφύγει από τον κυνηγό φονιά του θα έχει και τη γνώση να μας πει  για το ρόλο των κομμάτων στην ολιγαρχική Ελλάδα. Μία καλοπληρωμένη ίσως γερουσία επίβλεψης της εθνικής υποταγής, όπως τόσους αιώνες άλλωστε.

Το θλιβερό όλων δεν είναι η ντροπιαστική πρόταση του κ.Λεβέντη για το πολίτευμα μας και για την εκλογική διαδικασία αλλά κυρίως η ομολογία αποτυχίας ακόμα και του ιδίου για να επιτελέσει το έργο για το οποίο ζήτησε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του. Ένας πολιτικός που χλευάστηκε όσο κανείς άλλος από το παρακράτος της χώρας που του έστελνε πίτσες όταν ο ίδιος φώναζε για τη διαφθορά της χώρας που πότισε το μεδούλι μας, τώρα ύποπτα και ύπουλα αποποιείται την εξουσία που του έδωσε ο λαός ομολογώντας την ανικανότητα του.

Είναι προφανές ότι ο κ.Λεβέντης εργάζεται πολιτικά για άλλους και όχι για το κόμμα του και ευχόμαστε να αξίζει η υπηρεσία που προσφέρει στα αφεντικά του. Καλή επιτυχία στο δρόμο των προκατόχων του κ.κ. Καρατζαφέρη, Κουβέλη και τόσων άλλων που συνέβαλαν στο σημερινό μας εθνικό χάλι. Για μία Ελλάδα μικρή και υποταγμένη αιώνια, όπως τόσες χιλιάδες χρόνια τώρα.


Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση που εκλέγει ο λαός και λογοδοτεί στο λαό που την εκλέγει κάθε τέσσερα χρόνια. Αν μπορεί καλώς, αν δεν μπορεί, πάλι καλώς. 

Οι κάλπες είναι άδειες και περιμένουν το λαό να τις γεμίσει και να ορίσει τη ζωή του, όπως έκανε την τελευταία φορά...
 
 
 

Thedayaftergr