Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Ο ΕΧΘΡΟΣ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ"

Εχθρός του Κράτους της Ελλάδας ανακηρύσσεται ο λαός της που θα προσέλθει αύριο στις συγκεντρώσεις "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" κατά της  Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η διαχρονική διαφοροποίηση Κράτους και λαού στην ελληνική δημοκρατία και η ενοχοποίηση του λαού από το σημερινό Κράτος και τους λειτουργούς του σηματοδοτεί και τη σοβαρότερη παθογένεια της κοινωνίας μας και κυρίως της πολιτικής, που αποτυπώνεται πλέον στην καθημερινότητά μας με την εξαθλίωσή μας, ενώ οι κατέχοντες την εξουσία αμείβονται πλουσιοπάροχα και ποικιλοτρόπως.
Θεμέλιο του Πολιτεύματός μας η λαϊκή κυριαρχία σύμφωνα με το άρθρο 1 του Συντάγματος και όλες οι εξουσίες του Κράτους, των κ.κ. Τσίπρα και Καμένου, πηγάζουν από το λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και ασκούνται σύμφωνα με το Σύνταγμα. Γιατί τότε ο εχθρός λαός όμως συγκεντρώνεται αύριο στο Σύνταγμα των Αθηνών και η Κυβέρνηση φοβούμενη επιτίθεται σε αυτόν εκ των προτέρων;
Ο εχθρός λαός σύμφωνα με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται για την οικονομική και κοινωνική σφαγή τους, για την παράδοσή τους σιδηροδέσμιοι στους δανειστές και κατακτητές του πλούτου μας, για την πιστή εκτέλεση των εντολών αλλότριων και σκοτεινών κέντρων εξουσίας προς την ελληνική κυβέρνηση.
Κάθε εχθρός πρέπει να εξολοθρεύεται, σύμφωνα με την τωρινή ελληνική κυβέρνηση,  και η Αστυνομία είναι βέβαιο ότι έχει λάβει τις εντολές τα μέτρα της για την αντιμετώπισή του αύριο βράδυ. Η μέθοδος διάλυσης του πλήθους γνωστή και ανιαρά παιγμένη. Μολότοφ από κουκουλοφόρους, δακρυγόνα από τις δυνάμεις καταστολής και στη μέση ο απλός λαός που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στον ορισμό της πολιτικής απάτης. Στους μαχητές της διαπλοκής που ενάμισι χρόνο τώρα ξέχασαν να την ξεπλέξουν ή καλύτερα την ξεμπλέκουν μπλέκοντας την με το δικό τους τρόπο και φόρτωσαν σαν γαϊδούρι τις οικογένειες, τους συνταξιούχους και τα νιάτα της Ελλάδας με φτώχεια, φόρους και απελπισία προς προστασία των μεσαζόντων Κράτους και λαού.
Η επικήρυξη των αυριανών διαδηλωτών ως εχθρών της Ελλάδας αποτελεί το τελευταίο βήμα μία δοτής Κυβέρνησης από καμουφλαρισμένους  Αγανακτισμένους που ανενόχλητοι και οργανωμένα παρέσυραν πολίτες για να υφαρπάξουν την εξουσία και να την παραδώσουν ενάντια στο Σύνταγμα της χώρας στους ξένους για 99 χρόνια με αντάλλαγμα την προστασία του Μεταπολιτευτικού παρακμιακού Κράτους που  ως καβαλάρηδες ίππευσαν και αρνούνται να ξεκαβαλικέψουν.
Κάθε τυραννία στην ιστορία θεωρεί τον εαυτό της άτρωτη, στηριζόμενη σε ξένα δεκανίκια, μέχρι την ώρα που ο λαός ζει τη Βαστίλη του, ο κάθε λαός σε διαφορετικό χρόνο, εποχή, αιώνα. Τότε που ένας Ναπολέων ξεπροβάλλει για να στείλει τους Λουδοβίκους που ζουν στη χλιδή της εποχής τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
18 άνθρωποι οφείλουν 11 δισεκατομμύρια ευρώ και ο λαός αύριο θα διαδηλώσει όσο προλάβει για την αξιοπρέπεια, την ιστορία και για την επόμενη γενιά του που οφείλει να υπάρξει ελεύθερη και όχι προσκυνημένη σε βασιλείς, δικτάτορες και εξυπηρετητές αλλότριων συμφερόντων από τον εαυτό της, την Ελλάδα μας.
Χαιρετίσματα στην εξουσία λοιπόν και δεν μένει να διαβάσει κανείς πως αποκαλούσαν  το λαό τους ο Τσαουσέσκου, ο Γιαρουζέλσκι, ο Γιανούκοβιτς για να καταλάβει τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα σύντομα. 
"Εχθρούς του Κράτους"
Η σωτηρία του λαού ισοδυναμεί ορθώς με την κατάλυση αυτού του σάπιου Κράτους για τον κ.Τσίπρα και όποιος είναι πιο μαζικός θα κερδίσει την επόμενη μάχη. 
Η δημοκρατία ή η τυραννία και όποιος πέσει πρώτος. 
300 εναντίον 300...

Thedayaftergr