Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Το τελευταίο αντίο στην 16χρονη Νίκη - Ασφυκτικά γεμάτος ο ναός του Αγίου Ανδρέα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η 16χρονη Νίκη σε παλαιότερη φωτογραφία με τον πατέρα της - ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του Νίκου Νικολόπουλου, γράφεται αυτή την ώρα στην Πάτρα. Πλήθος κόσμου παραβρίσκεται στην εξόδιο ακολουθία για την 16χρονη κόρη του Νίκη, στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών. Κοντά στην οικογένεια, αυτές τις τραγικές στιγμές, είναι και εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι πήγαν να "αποχαιρετήσουν" το 16χρονο κορίτσι...Το κορίτσι, που προσέφερε χαρά στην οικογένειά του όλα αυτά τα χρόνια, έσωσε τη ζωή συνανθρώπων μας, καθώς οι γονείς της, παρά την απώλεια και τον πόνο τους, υπέγραψαν για τη δωρεά των οργάνων της κόρης τους.
 Το τελευταίο αντίο στην 16χρονη Νίκη - Ασφυκτικά γεμάτος ο ναός του Αγίου Ανδρέα - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Το κορίτσι έφυγε χθες από τη ζωή, μετά από πολυήμερη μάχη στο νοσοκομείο.
Το τελευταίο αντίο στον μικρό τους άγγελο, τη μικρή τους Νίκη λένε τώρα ο πατέρας της Νίκος Νικολόπουλος, η μητέρας της Τασία Μανωλοπούλου και τα τρία αδέρφια της.
Δείτε το βίντεο του PatrasTimes:

 Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Ευ. Φλωράτος, Γ. Δημαράς, ο πρώην βουλευτής Απόστολος Ανδρεουλάκος.

Στη Θεσσαλονίκη η πρώτη μεταμόσχευση οργάνων της 17χρονης Νίκης
Αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από την 116 πτέρυγα Μάχης στον Άραξο στην 113 πτέρυγα Μάχης στη Μίκρα στη Θεσσαλονίκη εξειδικευμένο ιατρικό προσωικό κπαι μόσχευμα για μεταμόσχευση σε κατάλληλο λήπτη.
Όπως έγινε γνωστό το μόσχευμα (ήπαρ) ανήκε στη 17χρονη Νίκη, κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου, που έφυγε από τη ζωή χθες, μετά από πολυήμερη νοσηλεία, και οι γονείς της μέσα στον πόνο τους αποφάσισαν να δωρίσουν τα ζωτικά όργανα της σε συνανθρώπους μας, που τα έχουν ανάγκη.
Πηγή: Tempo24, PatrasTimes,