Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Αργολίδα: Σπαραγμός στο facebook για τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς - Τα δύο παιδιά ήταν αδέρφια! ( Σκληρές εικόνες)

Αργολίδα: Σπαραγμός στο facebook για τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς - Τα δύο παιδιά ήταν αδέρφια!Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ. Όλα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ερμιόνης- Κρανιδίου, όταν το ΙΧ που επέβαιναν οι τρεις άνδρες ηλικίας 22, 23 και 28 ετών, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βγήκε από το δρόμο και ''καρφώθηκε'' σε στύλο ηλεκτρισμού της ΔΕΗ. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα τα τρία παιδιά να σκοτωθούν ακαριαία. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα φίλο τους, που είχαν βγει για να διασκεδάσουν.
Τα προφίλ τους στο facebook γέμισαν από σπαρακτικά μηνύματα συγγενών και φίλων. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως τα τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή τόσο πρόωρα και αναπάντεχα...
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από άνθρωπο που πέρασε μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την σύγκρουση των παιδιών, το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά να φτάσει στο σημείο και το τραγικό είναι πως δεν έγινε κάπου μακριά από την πόλη αλλά σχεδόν στην είσοδο. Κλαίγοντας έλεγε πως ''είναι τρελό να βλέπεις να ψυχορραγεί μπροστά σου ένα παιδί και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα να το βοηθήσεις και να μην έρχεται ασθενοφόρο γιατί δεν υπάρχουν οδηγοί''.
Πηγή: parapolitikaargolida.gr - Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ