Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΙΝΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΦΕΝΕΟΥ                                                            MΕΣΙΝΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Αγαπητοί φίλοι

Ο Συλλογός μας είναι νεοσύστατος και πενιχρός σε έσοδα, αφού τα μέλη που τον απαρτίζουν είναι λίγα και οι ανάγκες του χωριού μας πάρα πολλές.

            Προκειμένου ο Συλλογός μας να καλύψει διάφορες ανάγκες που θα εξυπηρετούν τα κοινά συμφέροντα του τόπου μας, αποφάσισε να διοργανώσει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12:30 το μεσημέρι, ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ «ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ»  Πανόρμου και Δουκίσσης Πλακεντίας 120 (ΙΣΟΓΕΙΟ) στους Αμπελόκηπους, (100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΟΡΜΟΥ).

Σας παρακαλούμε ότι είναι δυνατόν να μας προσφέρεται ώστε να το συμπεριλάβουμε στην λαχειοφόρο αγορά που θα γίνει το κυριακάτικο μεσημέρι .

Η προσφορά σας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας, για την ανάπτυξη των πολιτιστικών δρώμενων του χωριού μας, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη και θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας, αναβαθμίζοντας το θεσμικό ρόλο του συλλόγου μας.

Επίσης σας προσκαλούμε και εσάς με την οικογενειά σας να παραστείτε στον αποκριάτικο χορό μας και να τα πούμε  από κοντά.
Έχοντας την πεποίθηση ότι θα τύχουμε της προσοχής σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           Ο ΑΝΤ/ΔΡΟΣ       Ο ΤΑΜΙΑΣ

Ι. Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ        ΑΙΚ. ΔΟΥΒΙΚΑ                  Α. ΜΠΡΑΜΗΣ         Ι. Β. ΛΑΛΙΩΤΗΣ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ   6976 343084
ilaliotis@yahoo.gr