Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΠΑΠΠΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ



Κάθε γνήσιο απολυταρχικό καθεστώς διακρίνεται για την αυταρχικότητά του, την αδιαφορία προς το λαό, την πειθήνια αυλή του, τις υπάκουες δυνάμεις καταστολής και την προπαγάνδα του, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Η τέταρτη εξουσία θεωρείται η σπουδαιότερη για αυτό άλλωστε και η ΥΕΝΕΔ άνθισε την εποχή της δικτατορίας και συνέχισε στη Μεταπολίτευση με άλλα ονόματα αλλά με τους ίδιους πρωταγωνιστές.
Πώς επί τέσσερις δεκαετίες λειτουργούσαν επιχειρήσεις πλυντήρια αφειδώς δανειοδοτούμενα από τις τράπεζες που ανά-κεφαλαιοποίησε ο ελληνικός λάος, κατά βάση ο αγέννητος, καταδεικνύει προς τους υποστηρικτές της άποψης πως η Χούντα του Ιωαννίδη δεν έφυγε ποτέ αναλαμβάνοντας το έτος διάλυσης της Ελλάδας όπως ακριβώς και της Κύπρου.
«Αποφασίζομεν και διατάζομεν» αναφώνησε ο επικίνδυνος πια Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας προς τους Υπουργούς του, που χειροκρότησαν θερμά, ενώ το εθνικό δίκτυο έδειχνε στον ελληνικό λαό τον αρμόδιο Υπουργό, που ματαίως ορέγεται από αύριο την εξουσία να καθορίσει πόσοι και ενδεχομένως ποιοι θα ενημερώνουν τον ελληνικό λαό στον 21ο αιώνα. Η ελεύθερη οικονομία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, μοναδική στην παγκοσμιότητα αναμφισβήτητα, ορίζεται πια σε υπουργικά φιρμάνια της εποχής της Τουρκοκρατίας, υποκλινόμενη προφανώς σε Τούρκους καναλάρχες.
Ασφαλώς την εποχή της γενιάς της τεχνητής νοημοσύνης, της αποκάλυψης του διαστήματος και της παγκοσμιότητας ούτε ο Εμβρέν Χότζα της άθεης Αλβανίας δεν θα μπορούσε να πετύχει την απόλυτη πλύση των εγκεφάλων των Ελλήνων. Το να μαστιγώνεις τα κύματα της πληροφόρησης στον 21ο αιώνα, το να έχεις τον Πρόεδρο της Βορείου Κορέας για πρότυπο, λίγες μέρες εξουσίας σου δίνει. Μπορεί οι Έλληνες να διακρίνονται για το ραγιαδισμό τους αλλά σ’ αυτά εδώ τα χώματα έχουν αναδειχθεί οι μεγαλύτερες ανώνυμες φυσιογνωμίες της ανθρωπότητας, καταγεγραμένες στις ψυχές των Ελλήνων. Αν ζούσε ο Μουσολίνι και δεν τον κρεμάγανε τελικώς σίγουρα θα μας το περιέγραφε καλύτερα.
Το καταφύγιο της Κυβέρνησης Τσίπρα σε Γερμανούς και Τούρκους ως άλλος Αλκιβιάδης ελάχιστα μπορεί να προσφέρει στο καθεστώς του. Αυτό που παρέλαβε από τους προκατόχους του και αρνείται επίμονα να παραδώσει στον νικητή της νέας εποχής της γνώσης και της πληροφορίας.
Η καταστροφή της Ελλάδας, ο στρατηγικός σκοπός του κ.Τσίπρα δεν θα επιτευχθεί, όσο και αν πετάει την μπάλα στην κερκίδα για να κερδίσει χρόνο μέχρι το Νοέμβριο 2016. Όπως δεν επιτεύχθη από την ημέρα της ανάληψης της εξουσίας για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, την Ευρώπη και το ασφυτικό για το διεθνές οργανωμένο έγκλημα δίκαιό της. Το παρακράτος της Ελλάδας που συνεχίζει να συγκαλύπτει η συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ για να καταργήσει επίσημα τη δημοκρατία στη χώρα μας θα καταρρεύσει απελευθερώνοντας τις αστείρευτες ελληνικές δυνάμεις του λαού μας.
 
thedayaftergr.blogspot.gr