Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Λαός εθισμένος στην απάτη επί τέσσερις δεκαετίες μετά τη λαίμαργη καταβρόχθιση του άκοπου χρήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανήμπορος να σταματήσει να έρπει. Από το «Έξω από την ΕΟΚ» καταντήσαμε ακόμη και στο «Μνημόνιο της Αριστεράς» για να ηδονίζουμε την ψυχή μας. Ο λογαριασμός των δανειστών που ξερίζωσαν με το χρήμα τους ακόμα και τα θεμέλια του Αγίου Όρους, μεγάλος και κανείς δεν θέλει να τον αντικρίσει, πόσω μάλλον να τον ξεπληρώσει. Όλοι ψάχνουν τον τρόπο για να τον μετακυλήσουν στις επόμενες γενιές.
Ο κ.Τσίπρας εφαρμόζει πιστά το δόγμα του Χότζα πουλώντας ελπίδα και τρόμο ταυτόχρονα με αντάλλαγμα τη διαιώνιση του είδους του. Κεντροαριστερά, οικουμενική ακόμα και μνημόνευση της δικτατορίας στα χείλη του από την πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής για να μας πείσει να δεχθούμε να υπογράψουμε τη θανατική μας καταδίκη. Στον κακό μας εαυτό ποντάρει ο Αλέξης Τσίπρας και οι πνευματικοί ινστρούχτορες του για να μας πείσει ότι η φτωχοποίηση και οι οθωμανικές μας υποκλίσεις είναι το αύριο μας.
Μία κοινωνία βασισμένη στην απάτη, την «αρπαχτή», τον ατομικό πλουτισμό φλερτάρει με το θάνατό της αδιάφορα. Την ίδια ώρα που ως κωμωδία οι απόστρατοι στρατηγοί μιλούν για τουρκική απειλή ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας πουλά κανάλια παραπληροφόρησης στους Τούρκους, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κέντρου κ.Λεβέντη, κάποτε λεβέντη. Πιο πιστός υπηρέτης της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής του σύγχρονου οθωμανικού διαφωτισμού δεν θα μπορούσε να υπάρξει από τον κ.Τσίπρα που καθημερινά βάφει τα ελληνικά νησιά γκρίζα στο Θεό τους και την ψυχή τους. Μόνο η κα Μέρκελ τον συναγωνίζεται υπηρετώντας προφανώς τα ίδια συμφέροντα, διάλυσης της Ευρώπης των λαών.
Το εθνικό σύμφωνο συμβίωσης δείχνει πια ο Αλέξης Τσίπρας και πρόθυμοι είναι οι θεσμοί της χώρας να υπογράψουν. Εκκλησία και λαός διαλαλούν την εξάρτησή τους από το ανώμαλο. Την ηθελημένη ύπνωσή τους από την προπαγάνδα του βαθέως ελληνικού κράτους που δεν ξεριζώθηκε ποτέ και δεν υπήρξε ελληνικό ποτέ. Που ντύθηκε με φουστανέλα και μας κατέβασε τα βρακιά ως άλλος δούρειος ίππος της Τροίας, μέσα από τα καταχρεωμένα Μέσα Παραπληροφόρησης, εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια, πειθήνιων ιδιοκτητών.
 
 thedayaftergr.blogspot.gr
Ποια εθνική καταστροφή θα σηματοδοτήσει το νέο μας αιώνα δεν είναι ακόμα ορατό. Η φτωχοποίηση όμως του λαού, τα δεσμά της τελικής υποταγής μας είναι προ των πυλών και περιμένουν τον Αλέξη Τσίπρα να τα διαβεί πρώτος, σέρνοντας έναν ολόκληρο λαό στην αιώνια καταστροφή.
Πώς έχασε η Ελλάδα τους ήρωές της, πώς χάθηκε η αγροτιά και πώς οι αστοί έγιναν συνεργάτες του καθεστώτος,  μία άλλη φορά θα λεχθεί. Ποιο σχέδιο εφαρμόστηκε για να πεινάσει η πιο πλούσια χώρα που μόνο οι τσιπούρες της φθάνουν να ταΐσουν την οικουμένη είναι το θαύμα του Αλέξη Τσίπρα. Εκείνου που έπιασε την προικισμένη Ελλάδα και πείνασε το λαό της. 
Αυτός και ο παππάς του ξέρουν μόνο ποιον αφέντη υπηρετούν σφετεριζόμενοι μία δημοκρατία που απλά έντυσε μία δικτατορία με το φουστάνι της Μεταπολίτευσης. Την εταίρα με τα ακριβά γούστα που εκδίδεται πια ως φθηνή πόρνη σε όποιον κατακτητή πληρώσει καλύτερα, φορώντας μπλε, πράσινα και ροζ και ό,τι άλλο διαταχθεί, ξεφτισμένα ρούχα ξεσκισμένα όπως οι ψυχές των Ελλήνων…