Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Η Κέρκυρα νίκησε τον Αγροτικό Αστέρα 2-1 πέρασε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα,

Η Κέρκυρα δεν σπατάλησε την ευκαιρία (vid) Γνωρίζοντας την απώλεια βαθμών του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Πανσερραϊκό στη Ριζούπολη, η Κέρκυρα νίκησε τον Αγροτικό Αστέρα 2-1 στην έδρα της και με το τέταρτο σερί τρίποντο πέρασε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την ολοκλήρωση του α' γύρου.

Η 11η νίκη της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα, αρχικά φάνηκε να έρχεται με άνετο τρόπο, αλλά εξελίχθηκε σε μια αγχώδη επικράτηση.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 44' με απευθείας πλασέ του Ζορμπά, μετά από πάσα του Κόντου. Κι έδειξε να κυριαρχεί απόλυτα, όταν ο Ζορμπάς με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0
Ομως, η ομάδα του Ευόσμου, επέστρεψε στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, με τον Μρντάκοβιτς να μειώνει σε 2-1 με διαγώνιο σουτ στο 64'.
Αυτό το γκολ έφερε άγχος στους γηπεδούχους, που κράτησαν τη νίκη, αλλά στο 89΄ έχασαν τον Βενέτη, με τον αρχηγό της ομάδας να αντικρίζει απευθείας την κόκκινη κάρτα, καθώς έπιασε από τον λαιμό τον Βελλίνη.
Κέρκυρα (Α. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιόγκο, Βενέτης, Ιωάννου, Κρητικός, Νίκιτς (53' Ανδρεόπουλος), Κόντος (70' Αρναρέλλης), Ζορμπάς (81' Μακρίδης), Ντουαλά, Παμλίδης.
Αγροτικός Αστέρας (Γ. Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Κνέζεβιτς (46' Γιακουμής), Καπίας, Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης (65' Βελλίνης), Τσεμπερίδης, Νταβίντοφ, Συμελίδης (46' Μπίτλανγκ), Καθάριος, Μρντάκοβιτς.