Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία η ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Κόρινθο - Τετάρτη 4.11.2015 (φωττο)

Εμφάνιση vmkorinthos4112015_6.jpg


Εμφάνιση vmkorinthos4112015_3.jpgΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και υποψηφίου για την Προεδρία της στη διαδικασία της 22ας Νοεμβρίου, κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη  στο  κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο  Κορίνθου την Τετάρτη το βράδυ.
Στη γεμάτη από πολίτες, μέλη και στελέχη του κόμματος, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και της αυτοδιοίκησης, αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε το στίγμα της πολιτικής του στρατηγικής και ανέδειξε τα ισχυρά στοιχεία της υποψηφιότητάς του.
 "Στις 23 Νοεμβρίου γυρίζουμε σελίδα, αναμορφώνουμε τη Νέα Δημοκρατία, ξεκινάμε για να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού, για να συνδιαμορφώσουμε το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της πατρίδας μας.  Με αξιόπιστο πολιτικό λόγο, με ενότητα στην παράταξή μας, με ισχυρή Κοινοβουλευτική παρουσία και μάχες μέσα στη Βουλή για να πείσουμε την Κοινωνία"
Εμφάνιση vmkorinthos4112015_8.jpg
Εμφάνιση vmkorinthos4112015_10.jpgΣτη δυναμική ομιλία του, ο Πρόεδρος της Ν.Δ., μεταξύ άλλων, άσκησε δριμύτατη κριτική στην Κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα θέματα της οικονομίας από τον Ιανουάριο, στα Εθνικά ζητήματα, στην Παιδεία, ενώ προειδοποίησε ότι τα νέα μέτρα που έρχονται προς εφαρμογή κι έχουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα οδηγήσουν τη χώρα σε μεγαλύτερη ύφεση και οικονομική ασφυξία, με την αύξηση της φορολογίας και τις εκτεταμένες περικοπές, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να τα ψηφίσει. Η Ν.Δ. έχει ψηφίσει τους στόχους και το χρονοδιάγραμμα, αλλά όχι τον τρόπο επίτευξής τους, δηλαδή τα μέτρα που φέρνει η Κυβέρνηση Τσίπρα.
Επεσήμανε την ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις και οι ιδιωτικοποιήσεις που θα φέρουν αύξηση των εσόδων του κράτους, τα αναπτυξιακά έργα και πολιτικές που έχουν καθυστερήσει και να δοθεί έμφαση στις επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα δώσουν ώθηση στην οικονομία.
Εμφάνιση vmkorinthos4112015_11.jpgΔιαπιστώνοντας ότι μετά τις εκλογές η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, καθώς η αστάθεια και η αβεβαιότητα έχουν αυξηθεί κυρίως λόγω της αδυναμίας της Κυβέρνησης να εμπνεύσει σιγουριά στους πολίτες, αλλά και της έλλειψης σχεδίου, προγράμματος εξόδου από την κρίση, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αποτελέσει την αντίρροπη πολιτική δύναμη και να γίνει και πάλι πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία.

Εμφάνιση vmkorinthos4112015_12.jpg
Γι' αυτό και την επόμενη μέρα της εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής Προέδρου, η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να είναι ενωμένη και ισχυρή ώστε να προχωρήσει στην ανασύνταξή της, την ενίσχυση του άμεσου διαλόγου με τη βάση της και τη συνδιαμόρφωση με όλη την κοινωνία του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης της χώρας.

Στην ομιλία του  Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Δαβάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελπίδας Καλλίρης ο πρώην Υπουργός κ. Νίκος Ταγαράς , ο τ.βουλευτής κ. Κώστας Κόλλιας, οι πολιτευτές  Γιώτα Μπάγκα , Γρηγόρης Καρπούζης , Γιέωργιος Πετρίτσης  , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρήστος Δημητρόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλειος Νανόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Νικόλαος Κεκερής, ο πρώην Δήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Δημήτριος Σκούρας, πολλοί δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. -