Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

«Πάρτι» της Μπάγερν 5 - 1 επί της Αρσεναλ!

«Πάρτι» της Μπάγερν επί της Αρσεναλ!Κανένα περιθώριο δεν άφησε στην φορμαρισμένη Αρσεναλ, η Μπαγερν, την οποία νίκησε με... περίπατο (5-1) στο Μόναχο, για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου στον οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός. Στους 9 βαθμούς οι Βαυαροί, όσους έχει και η ελληνική ομάδα, ενώ από 3 έχουν Αρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα σημείωσαν τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με το 2-0 να έχει διαμορφωθεί ήδη από το 29' Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του «σεληνιασμένου» Λεβαντόφσκι (σ.σ. 4ο γκολ στους ομίλους), μετά από σέντρα του Αλκάνταρα από τα αριστερά.

Στο 12' οι «κανονιέρηδες» έφεραν σημείωσαν γκολ με τον Οζίλ, το οποίος όμως ακυρώθηκε ως χέρι, σε μια πολύ δύσκολη φάση πάντως...
Η συνεχεία ανήκε εξ ολοκλήρου στους Βαυαρούς, οι οποίοι απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο 29', χάρη σε αριστερό σουτ του Τόμας Μίλερ μέσα από την περιοχ. Μάλιστα πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ήρθε και το 3-0, αυτή τη φορά με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Αλάμπα (εκτός περιοχής) μετά από κλέψιμο του ίδιου.
Το δεύτερο μέρος απέκτησε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Μπαγερν να διατηρεί πολύ μεγάλα ποσοστά κατοχής και να χάνει κι άλλες ευκαιρίες, πετυχαίνοντας δύο ακόμη τέρματα. Το 4-1 ήρθε στο 55' με εξαιρετικό πλασέ του Ρόμπεν, ενώ το «5άρα» ήρθε στο 90' με τον Μίλερ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
To μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ, ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής, με ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Ζιρού.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ (64' Μπενάτια), Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο, Μίλερ, Κομάν (54 Ρόμπεν), Λεβαντόφσκι (71' Βιδάλ).
ΆΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Ντεμπισί, Μερτεζάκερ, Γκάμπριελ, Μονρεάλ, Σάντι Καθόρλα, Κοκλέν, Οζίλ, Κάμπελ (59' Γκιμπς), Αλέξις, Ζιρού (85' Ιόμπι)

 6ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπάγερν - Αρσεναλ 5-1
Ολυμπιακός - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1

5η αγωνιστική - Τρίτη 24 Νοεμβρ. 2015
Αρσεναλ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Μπάγερν - Ολυμπιακός

6η αγωνιστική - Τετάρτη 9 Δεκ. 2015
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπάγερν
Ολυμπιακός - Αρσεναλ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
Μπάγερν                  13-3   9
Ολυμπιακός               6-6   9
Ντιναμό Ζάγκρεμπ   3-9    3
Αρσεναλ                   6-11  3