Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Το όνειρο του ΠΑΟΚ χάθηκε στην ομίχλη του Κράσνονταρ

Το όνειρο τρεμόσβησε στην ομίχλη του ΚράσνονταρΟ ΠΑΟΚ δεν αποδείχθηκε αντάξιος των αναγκών του αγώνα με την Κράσνονταρ στη Ρωσία, ηττήθηκε με 2-1 και πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για πρόκριση στους «32» του Europa League
Ο ΠΑΟΚ μη έχοντας νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές στον 3ο όμιλο, πήγε στη νότια Ρωσία με την ελπίδα να βγάλει το «διπλό» που θα άλλαζε τα δεδομένα και θα τον έχριζε φαβορί κόντρα στην Κράσνονταρ για την κατάληψη της 2ης θέσης.

Η Κράσνονταρ, είχε την υπεροχή και την ουσία στο παιχνίδι της, φθάνοντας δίκαια στη 2η νίκη της στον όμιλο και παίρνοντας αέρα τεσσάρων βαθμών από τον ΠΑΟΚ κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των ομίλων.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 33', όταν σε γρήγορη επίθεση ο Αχμέντοφ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Τζαβέλλα και στρώθηκε στον Αρί που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.
 Κι ενώ έπεφτε η ομίχλη, η Κράσνονταρ «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη από το 67'
Ένα λεπτό νωρίτερα ο Καμπορέ με δυνατό σουτ τράνταξε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γλύκου και στην εξέλιξη της φάσης ο Χαρίσης ανέτρεψε τον Καλέσιν. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ζοαζίνιο για το 2-0
Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη σπουδαία στιγμή του είχε τον Ροντρίγκεζ να αποτυγχάνει να πλασάρει τον Ντίκαν, κι απλά ο Μακ στο 90+1΄ με πλασέ από κοντινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Κράσνονταρ (Κονόνοφ): Ντίκαν, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν (69' Μαμάγιεφ), Σίγκουρντσον, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (77' Γκαζίνσκι), Λαμπόρντε (62' Σμολόφ), Ζοαοζίνιο, Καμπορέ, Πετρόφ, Άρι.
ΠΑΟΚ (Τουντόρ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (81' Κίτσιου), Τζιόλης, Χαρίσης, Μακ, Γκολάσα (68' Αθανασιάδης), Ροντρίγκες, Σάμπο (58' Σάμπο)

4η αγωνιστική
FC Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ 2-1
Ντόρτμουντ-Καμπάλα 4-0

Βαθμολογία 
Ντόρτμουντ        10-3 10 --ΦΑΣΗ «32»
FC Κράσνονταρ   5-4  7
ΠΑΟΚ                  2-3  3
Καμπάλα              2-9  1