Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ εξαφανίστηκε η φράση "ανθρωπιστική κρίση"

Tsipras-Kammenos-party-ekloges
Η πιο άγρια φοροληστρική επιδρομή πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, παντελώς αδύναμη να υποβάλλει κάποιο άλλο «παράλληλο» κοινωνικό πρόγραμμα, εφαρμόζει ότι πιο άγριο και ανήθικο έχει συμβεί στην Ελλάδα.

Αυτή η κυβέρνηση, αν και αποκλειστικά υπεύθυνη, για την κατάντια όλων των οικονομικών δεικτών, όφειλε με το πρόσημο της αριστερής κουλτούρας, να «σκιστεί» να βρει μέτρα που δεν θα επιβαρύνουν επιπλέον τα μικρομεσαία στρώματα.

Αντιθέτως, ακολουθεί τη σίγουρη οδό της αφαίμαξης των αδυνάμων. Ακολουθεί την οδό που κατήγγειλε προεκλογικά και που τώρα εφαρμόζει με πρωτοφανή αγριότητα και συνάμα ανικανότητα, αφού η λέξη ισοδύναμα μέτρα, απαιτεί ειδικές πολιτικές και τεχνοκρατικές αρετές, που στην «αριστερή» περίπτωση δεν υπάρχουν.

Όλως περιέργως, από τα χείλη των αριστερών πολιτικών, που υπερασπίζονται τώρα πια το 3ο δικό τους Μνημόνιο, έχει εξαφανιστεί η φράση "ανθρωπιστική κρίση".

Τώρα πια για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν συνάνθρωποί μας που υποφέρουν, που καταστρέφονται και που αυτοκτονούν.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, υπάρχουν μόνο πολίτες που πρέπει να κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον και πρώτον να αποδεχθούν πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει εναλλακτική λύση (ανάπτυξης) και δεύτερον να πληρώσουν το άθλιο τίμημα της 7μηνης περήφανης διαπραγμάτευσης.

Αργυρώ Θεοτοκάτου

www.tokentro.com