Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Και τέταρτος νεκρός από τη φονική κακοκαιρία! Βρέθηκε πνιγμένος άνδρας σε ρεματιά στο Μενίδι

Ένας νεκρός άνδρας, ηλικίας 45-50 ετών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς, μέσα σε ρεματιά στο Μενίδι, σήμερα το απόγευμα. Πρόκειται για το τέταρτο θύμα της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή.
Μια ηλικιωμένη, περνώντας από τον σταθμό στο Μενίδι, είδε μέσα στη ρεματιά να εξέχουν τα χέρια και τα πόδια του άτυχου άνδρα, ενώ το υπόλοιπο κορμί του ήταν πλακωμένο από υλικά και λάσπες.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε δήλωση εξαφάνισης, ούτε τον αναζήτησε κάποιος δικός του άνθρωπος.
Μέχρι χθες, η Αττική μετρούσε τρεις νεκρούς από τη σφοδρή καταιγίδα. Ένας άνδρας στο Μενίδι εγκλωβίστηκε με τη μητέρα του στο αυτοκίνητό του, έσωσε εκείνη, αλλά δεν κατάφερε να σώσει τον εαυτό του. Το περασμένο Σάββατο, στη Φρεαττύδα, βρέθηκε η σορός της μιας 43χρονης γυναίκας στο Καματερό. Χθες, προστέθηκε στους νεκρούς ένας 61χρονος, πατέρας ανήλικου παιδιού, στις παρυφές ρέματος του Κηφισιού στο Μενίδι, 100 μέτρα από τον κόμβο "Λαϊνόπουλου".

newsit.gr