Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Θ. ΦΟΡΤΣΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ κ. Π. ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, Καθηγητής Θεόδωρος Φορτσάκης, πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με το Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, Καθηγητή Παναγιώτη Σκανδαλάκη για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά τη νέα σχολική χρονιά τα ελληνικά σχολεία στο εξωτερικό,  με κύριο αυτό των κενών στο διδακτικό προσωπικό.
Ο κ. Φορτσάκης ενημέρωσε το Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας ότι έθεσε το θέμα στη χθεσινή του συνάντηση με την υπηρεσιακή αρμόδια Υπουργό, όπως αυτό έχει προκύψει από τις αρχές του καλοκαιριού.
Όπως τονίστηκε από κοινού από τους κυρίους Φορτσάκη και Σκανδαλάκη, η Νέα Δημοκρατία διαφυλάσσει στο έπακρο και πρωτοστατεί για την εύρυθμη λειτουργία των ελληνικών σχολείων στο εξωτερικό, αλλά και θα την αναβαθμίσει όταν ο ελληνικός λαός οδηγήσει και πάλι τη Νέα Δημοκρατία στη διακυβέρνηση της χώρας. Ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας κ. Θεόδωρος Φορτσάκης παρακολουθεί στενά το εθνικό αυτό ζήτημα μέχρι να επιλυθούν τα κενά και οι αδυναμίες που στερούν από τα ελληνόπουλα στο εξωτερικό την αρμόζουσα εκπαίδευση.