Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Χωρίς τέλος η πολιτική αυτομαστίγωσή μας και η κοινωνική μας περιπλάνηση.

Εμμονή στο χθες και το λάθος. Χωρίς Πρωθυπουργό η καταιγίδα φόρων του 3ου Μνημονίου, του Μνημονίου Τσίπρα πλησιάζει χωρίς καμία προφύλαξη.
Η Ελλάδα με κολλημένη τη μίζα αδυνατεί να πάρει μπρος. Σε έναν κόσμο που αλλάζει, σε μια Ευρώπη που μεταλλάσσεται  οι Έλληνες ψάχνουν μία νέα μίζα μάταια. Η ολιγαρχία απομυζεί το κράτος, την κοινωνία όλο και λιγότερο ενώ το αγίασμα της χώρας δεν φτάνει πια για όλους.
Το πολιτικό lifestyle σε συνέχεια του κοινωνικού μάταια προσπαθεί να αποδείξει την αναγκαιότητά του. Καρικατούρες του χθες όλοι στον κοινό σκοπό διάλυσης της Ελλάδας.
Μία κοινωνία χωρίς αξίες, χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο αναζητεί τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος όπως οι Αφρικανοί λίγο νερό να ξεδιψάσουν. Οι έμποροι των εθνών περιχαρείς διαλύουν τη χώρα με τους πιστούς ντόπιους συνεργάτες τους.
Οι συνταξιούχοι των λεηλατημένων Ταμείων επιχαίρονται της λαθρόβιας ζωής τους εις βάρος των νέων που ξενιτεύονται για ένα καλύτερο αύριο, για ένα όποιο αύριο. Για να επιστρέψουν κάπου το 2060 αναζητώντας το γιατί της χαμένης ζωής τους. Αφήνουν την ηρωική γενιά του Πολυτεχνείου να πεθάνει στα αποκαΐδια της χώρας που κατέστρεψε η ίδια αφελώς και αναιδώς. 
Ζητείται Πρωθυπουργός αντιμνημονιακός, φιλοευρωπαϊκός και κυρίως Έλληνας. Ικανός και ρομαντικός. Πρωθυπουργός χωρίς κότερο δανεικό για διακοπές. Πρωθυπουργός με γραβάτα και κοστούμι, παλιό και φθαρμένο αλλά καθαρό, όπως και η ζωή των Ελλήνων σε λίγους μήνες.
Πρωθυπουργός που θα αλλάξει έναν λαό που λάτρεψε το ανώμαλο, που προσκύνησε το σκοτάδι, που έσμιξε με τον κήρυκα του λεηλάτη των ψυχών. 
Πρωθυπουργό χωρίς debate αλλά με ψυχή ελεύθερη για μία Ελλάδα ελεύθερη, μία κοινωνία που να μπορεί να ονειρευτεί.
Για τις χαμένες ψυχές, τις παρασυρμένες μιζαδόρικες σκιές πια. 
Για τα λαμόγια της γενιάς μας και τον Αρχηγό τους, το άλας της ζωής μας.
Για τον παπά που επιχείρησε μάταια να διαλύσει την Ελλάδα… 
thedayaftergr.blogspot.gr