Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ (video)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκίνησε την Πορεία νίκης του προς τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου σήμερα από την Κόρινθο. 

Στην κορινθιακή πρωτεύουσα ο κ. Μεϊμαράκης βρίσκεται από τις 11 το πρωί και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους δημοτικούς και επιμελητηριακούς και επαγγελματικούς φορείς της Κορίνθου.  
Στην Κόρινθο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης όπου
είχε συνάντηση με τους δημάρχους της Κορινθίας, αλλά καί της Αργολίδας.

Τον κ. Μεϊμαράκη υποδέκτηκαν ο εορτάζων Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός , ο τ Υπουργός κ.Νίκος Ταγαράς, ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Κώστας Καλαντζής, ο τ. Υπουργός Παιδίας κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, ο πρόεδροε της ΝΟΔΕ Χρήστος Δημητρόπουλος, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, ο Δήμαρχος Άργους Μηκυνών κ. Δημήτριος Καμπόσος, ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός, ο τ. βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Δήμοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Νίκος Κεκερής, ο Δημαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνης , οι πολιτευτές Γρηγόρης Καρπούζης και Σιάτος  κ..α 
Εν συνεχεία ο κ. Μεϊμαράκης παραβρέθηκε σε συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς του Νομού στο Επιμελητήριο Κορινθίας.
Εκεί τον υποδέχτηκε και τον καλωσόρισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Βασίλης Νανόπουλος και στην πολύ σύντομη εισήγησή του αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο επιχειρηματικός και παραγωγικός κόσμος του νομού μας και όχι μόνο.
Στην συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της Ν.Δ και αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματός του για τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει  η πατρίδα μας και η Ελληνική κοινωνία.
Με λόγο λιτό αλλά συγκροτημένο ο Βαγγέλης Μειμαράκης  μίλησε πάνω απ όλα για την ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης  και κοινών προσπαθειών του πολιτικού κόσμου για να βγούμε από την δυσχερή θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα .
Αρκετές φορές  οι συμμετέχοντες στην ενημέρωση τον διέκοψαν με χειροκροτήματα ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του ευχήθηκαν να επιστρέψει στην πόλη ως Πρωθυπουργός της χώρας.

Αμέσως μετά ο κ. Μειμαράκης επισκεφθηκε τη Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη και Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και εν σηνεχεία έκανε  εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. κ. Διονύσιο.
Η περιοδεία Μεϊμαράκη θα κλείσει το μεσημέρι με συνάντηση κομματικών στελεχών στο ξενοδοχείο “Εφύρα”.



   
(video korinthostv.gr)