Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ (ΟΝ CAMERA)



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πραγματοποιεί σήμερα περιοδεία στο Νομό Κορινθίας. Νωρίτερα είχε συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού, ενώ επισκέφτηκε και το Επιμελητήριο Κορινθίας όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς. 
Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ολοκληρώνοντας την περιοδεία στην Κόρινθο και ευρύτερα στην περιφέρεια, ήθελα να επικοινωνήσω με τους πολίτες, οι οποίοι -αυτή τη στιγμή- είναι ακόμα θυμωμένοι με το πολιτικό σύστημα, είναι πικραμένοι και αγανακτισμένοι και εν πολλοίς είναι προβληματισμένοι για το τι θα ψηφίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου. Θέλω να τους πω ότι η ψήφος αγανάκτησης, η ψήφος τιμωρίας, δεν οδηγεί σε λύσεις. Πολλοί ψήφισαν με σκέψη τη λύση του μεταναστευτικού, το οποίο όμως οξύνθηκε.
Ψήφισαν με τη σκέψη πως θα τιμωρήσουν το μεγάλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τελικά θα πληρώσουν 90 δις επιπλέον.
Απευθυνόμενος, λοιπόν, προς αυτούς τους πολίτες, θέλω να τους πω ότι, σε αυτή την εκλογή, δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου. Πρέπει με κριτήριο την πορεία της χώρας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, να πάνε στις κάλπες και να  σκεφτούν ποιος τους είπε τί, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να προχωρήσουν μαζί με τα κόμματα που πιστεύουν ότι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης της χώρας».