Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Χαράλαμπος Φίλης: "Ποιός θα έλεγε όχι σε συνεργασία των κοντινών δήμων στο μέγα θέμα των απορριμάτων..."

Labis FilisΟ Δημοτικός Σύμβουλος της "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" κ. Χαράλαμπος Φίλης με αφορμή το κάλεσμα του Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλία Ανδρικόπουλου προς τους συνδημότες μας, για να υποστηρίξουν την αλληλεγγύη «των ανθρώπων» της Δημοτικής Αρχής Ξυλοκάστρου προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Δήμου Βέλου-Βόχας,.. σε σχετική  του δήλωσεη τονίζει τα ακόλουθα:
"Ποιός θα έλεγε όχι σε συνεργασία των κοντινών δήμων στο μέγα θέμα των απορριμάτων, ποιος θα έλεγε όχι στην αλληλεγγύη που πρέπει να επιδείξουν οι δήμοι και οι δημότες στο να βοηθήσουμε κοντινό δήμο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αν υπήρχε έστω και ένα βήμα προσέγγισης για συνεργασία, πριν το πρόβλημα φτάσει στο απροχώρητο!
Υπήρξαν τόσες αποφάσεις πάνω σε αυτό το θέμα (απορριμάτων) μέσα στο τελευταίο χρόνο, αποφάσεις ομόφωνες του δημοτικου συμβουλίου, αλλά δε φαίνεται να υλοποιείται κάτι!
Ας ελπίσουμε ότι αυτά που ακούστηκαν από πλευράς Δημάρχου Βέλου-Βόχας για συνεργασία, έστω και τώρα, να αρχίσουν να γίνονται πράξη και να μη παραμείνουν ευχολόγια. Πράγματι οι κρίσεις γεννούν ευκαιρίες!"