Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Σοβαρό ατόπημα Κυκλων...

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/article/proedriko.jpg?itok=IvDXnUbM
 Γράφει ο κ. Ευάγγελος Τζιαβός

"Με μεγάλη έκπληξη και έντονο προβληματισμό, διάβασα στα ηλεκτρονικά μέσα, την προ ωρών δήλωση << Κύκλων της ΠτΔ >> , με την όποια λέγουν, ότι << από σήμερα η ΠτΔ, δεν ασχολείται με την Πρόεδρο της Βουλής >> .
Μάλιστα.
Αυτοί οι Κύκλοι διαπράττουν σοβαρό ατόπημα και εκθέτουν τον κ. ΠτΔ.
Έχοντας την ευκαιρία να γνωρίζω τον Άνδρα, αλλά και την ποιότητα, την συγκρότηση και το ήθος του κ.ΠτΔ, από την δεκαετία του 1980, εποχή που υπεστήριζε, θεσμικά συμφέροντα της Οικογένειας μου εις το ΣτΕ, και διατηρώντας μέχρι προ της εκλογής του , ζώσα την σχέση αυτή, θεωρώ ότι μια τέτοιας βάσεως και περιεχομένου τοποθέτηση δεν μπορεί να εκφράζει τον κ. Π. Παυλοπουλο.
Τα διάφορα Όργανα των Γραφείων Τύπου, μπορεί , απαραδέκτως, να αγνοούν μερικά ευαίσθητα Θεσμικά θέματα, όχι όμως και ο Συνταγματολόγος Πρόεδρος.
Δεν λέγεται λοιπόν,ποτέ, ότι << η ΠτΔ, δεν ασχολείται από σήμερα με την Πρόεδρο της Βουλής >>,μας αρέσει η όχι, όποια και να είναι αυτή, αφού η Κύρια Πρόεδρος,αφού δεν καθαιρέθηκε, παραμένει ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, Πρόεδρος εν ενεργεία, αρα Τρίτος Θεσμικός Παράγων, και αν ω μη γένοιτο, για παράδειγμα, κάτι πάθει στα μέσα της Εκλογικής Διαδικασίας ο ΠτΔ, τότε αυτοί οι Κύκλοι της ΠτΔ, που αγνοούν τους στοιχειώδεις κανόνες, θα κληθούν να συνεργαστούν , εκ του Συντάγματος, με αυτην που σήμερα, απαξιωτικα, και με υφος Μεγαλου Βασιλικου Αυλαρχειου, λενε αδοκιμως ότι αγνοούν.
Ουτε ο αειμνηστος Λεβιδης θα το διεπραττε.
Αιδως κ.κ. Κύκλοι......"

Ευάγγελος Τζιαβός