Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Χωρίς απαρτία η Διάσκεψη των Προέδρων - Η διασκεψη θα συνεχιστει αυριο στις 8 το βράδυ

Εκλογές Live: Παρωδία στη Διάσκεψη των Προέδρων - Χωρίς απαρτία κάνει... σόου η Κωνσταντοπούλου!Με μιάμιση ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η προγρατισμένη για τις 18:00 Διάσκεψη των Προέδρων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην κοινοβουλευτική διαύγεια, αντικείμενο της Διάσκεψης είναι ο προγραμματισμός του κοινοβουλευτικού έργου για την ερχόμενη εβδομάδα.
 Στη διάσκεψη δεν μετέχουν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, κόμμα από το οποίο προέρχεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ούτε η ΝΔ, ούτε η Χ. Α., το Ποτάμι ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε το ΚΚΕ. Η Νέα Δημοκρατία είχε την πρόθεση να στείλει εκπροσώπους αλλά η Πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να δώσει την ημερήσια διάταξη και τελικά αποφασίστηκε η... αποχή!
Συμμετέχουν ο Δημήτρης Στρατούλης αλλά και η Δέσποινα  Χαραλαμπίδου από πλευράς Λαϊκής Ενότητας..
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διεμήνυσε ότι θα περιμένει μήπως... κάποιος αλλάξει γνώμη , λέγοντας ότι:
"Από τα ΜΜΕ έμαθα ότι ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή δεν θα παραβρεθούν. Εκφράζω την έκπληξή μου, γιατί αν και μέλος της Κ.Ο., δεν ενημερώθηκα.
Δεν ξέρω αν είναι προσπάθεια να μη συνεδριάσει η Διάσκεψη. Μένω έκπληκτη και γιατί ο Μεϊμαράκης έλεγε πως η Βουλή πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί..
Μπορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου να μιλάει ακόμα, αλλά ανακοίνωσε ήδη ότι η Διάσκεψη θα αναβληθεί για 24 ώρες και θα συνεδριάσει ξανά μετά από 24 ώρες, όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το οποίο εκφράζει ξανά την δυσφορία της για τη στάση του στο θέμα της παραίτησης της κυβέρνησης αλλά και των διαρροών από "κύκλους" της προεδρίας.
Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα: Κάνω από το μανδύα της εξουσίας κάποιοι κρύβουν το μαχαίρι. Μόνο θλίψη προκαλεί.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκλεισε την ομιλία της στη Διάσκεψη των Προέδρων με νέα επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο λέγοντας πως "λυπάμαι που δεν κυρίαρχησε η γνώμη του Συνταγματολόγου και καθηγητή που έχει γράψει δυο πονήματα αλλά η γνώμη του βουλευτή της ΝΔ που ψήφισε δυο Μνημόνια"!