Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ύβρεις και κατάρες για τη σατανική χήρα που ντύθηκε στα μαύρα - Χαμός στα δικαστήρια Ναυπλίου για τη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Χαμός στα δικαστήρια Ναυπλίου για την 38χρονη συζυγοκτόνο Δήμητρα Βούλγαρη που σκότωσε στις 8 Δεκεμβρίου 2014 τον καπετάνιο Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας... Υποβασταζόμενη και ντυμένη στα μαύρα η 38χρονη συζυγοκτόνος  έφτασε στα δικαστήρια για να απολογηθεί για το έγκλημα που διέπραξε και ομολόγησε.
Η 38χρονη έφτασε στον ανακριτή Ναυπλίου στις 09:30 το πρωί προκειμένου να δώσει κατάθεση. Κατά την είσοδό της, συγγενείς και φίλοι του θύματος ξέσπασαν αντικρίζοντας την με τα μαύρα και άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν. Η συζυγοκτόνος, βγήκε λίγη ώρα μετά από το κτίριο των δικαστηρίων, αφού έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο...
 Τη γυναίκα εκπροσωπούν πλέον δύο νέοι δικηγόροι, καθώς ο προηγούμενος παραιτήθηκε από την υπεράσπισή της, επικαλούμενος πρόβλημα συνεννόησης με την πελάτισσά του.

Τραγική φιγούρα το πρωί, ο Τάσος Λάμπρου πατέρας του θύματος. Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι επικράτησε σημερα έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου και τι είπαν οι δικηγόροι και των δύο πλευρών αλλά και συγγενείς του θύματος...