Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Μαίνεται η πυρκαγιά μεταξύ Σπαθοβουνίου και Αρχαίων Κλεωνών. Ο Αντιπερειάρχης Κορινθίας, που επισκέφτηκε την πληγείσα περιοχή συγχαίρει τους άντρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και τις εθελοντικές οργανώσεις πυροσβεστών για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν στην αντιμετώπιση της φωτιάς κάτω από αντίξοες συνθήκες



ΠΥΡΚΑΓΙΑΑπό τις 3:00 το μεσημέρι έως και αυτή την ώρα (22:10) μαίνεται η πυρκαγιά μεταξύ Σπαθοβουνίου και Αρχαίων Κλεωνών.
Για την αντιμετώπισή της ενεργούν 15 οχήματα με 45 άνδρες, ένα πεζοπόρο τμήμα, εθελοντικές ομάδες, ενώ από αέρος συμμετείχαν μέχρι  τις πρωτες βραδινες ώρες δύο αεροσκάφη καναντέρ και δύο πετζετέλ.

«Δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές» δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διοικητής των Π.Υ. Κορινθίας Αχιλλέας Τζουβάρας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κος Πελοπίδας Καλλίρης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής κο Αχιλλέα Τζουβάρα καθώς ήδη επισκέφτηκε την πληγείσα περιοχή.
Ο ίδιος  θέλει δημοσίως να συγχαρεί τόσο τους άντρες της  πυροσβεστικής υπηρεσίας όσο  και τις εθελοντικές οργανώσεις πυροσβεστών  για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν  στην αντιμετώπιση της φωτιάς κάτω από  αντίξοες συνθήκες.